2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Gib online sinav kismina girilmiyo acaba aciklanacik mi cok merak ediyorum isiklarida yaniyormus gibin
-
İşi olup da başvuru yapanlara niye kötü bakıyorsunuz. Hakkı var kullanıyor. İleride aynı şeyleri yaşamayacağınız garanti değil onun için bedduaya varacak şeyler yazmayın tavsiyem.
-
@İnmyheart şahsen sınavı geçerse mülakattan eleneceğini düşünmüyorum
-
@kilici düz memur olup guy olsun bir sözümü yok adam guy il değiştimek için tekrar guy a basvuruyor vmy olmuş guya basvuruyor bakanlıkta uzman olmuş guy a basvuruyor
-
Arkadaş ya İstanbul için 4000 üstü kişi ,Bursaya 500 kişi sınava girecek facede amma spekülasyonn oldu bu konu sanki en yüksek buralar kapatacakmış gibi. 100-200 kişi oy kullanmış şurda. Unutmayın 70 üstü herkes sınava başvurdu.
-
bursa yazanlardan bi arkadaş durumu özetlemiş. bu şahıs burda ise selam olsun
-
10 bin kişilik sıralamayı 300 500 kişilik anketlerle yorumluyorsunuz komiksiniz
-
@köyün-ağası ................
-
Ne alaka .....
-
@köyün-ağası onun da hakkı hocam bir şey diyemeyiz. Herkesin kendine göre özel sebepleri olabilir.
-
@Fabrizio 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Facebooktaki anketin son durumunu ekran görüntüsü olarak atabilecek var mı
Ankara'ya bakın...
-
@darkpassenger Allah yardımcın olsun hocam lafı sana değil kimsenin vmy olup ta guya başvuran ben b grubuna hiç bi sey demem
-
Mersin niye yok anketlerde
-
@kilici ankarada milli kütüphanedeki sandıklar daha açılmamıştır hocam
-
@hazals küsüratı kaç hocam bende duźce yazdim
-
@Fabrizio 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Facebooktaki anketin son durumunu ekran görüntüsü olarak atabilecek var mı
Ankara'ya bakın...
Oooo urfa resmen Şampiyonlar ligi olmuş
-
Şu an sanki tercihi yapamamış gibi hissediyorum kendimi sanki göndere basmayı unutmuşum gibi iyice paranoyaklaştım
-
@bunebicimhikaye 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kilici ankarada milli kütüphanedeki sandıklar daha açılmamıştır hocam
-
@bunebicimhikaye Ankaranın durumu; milli kütüphanedekiler ders çalışmaktan ankete katılmamış olabilirler...
-