2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@A.smith 08.06.2017 yazacaksin.
-
@guyguy bence ankara hocanın dediği gibi olabilir çünkü iç anadolu da ankara ve konya hariç hiç bir şehir açılmadı bu da otomatik olarak iç bölgelerdeki kişileri buralara çekecektir
-
@Teklif-eğrisi peki hocam mülakat
o tarihten sonra olursa bi sıkıntı olr mu acaba ? -
Bu kadar kötü insanlarla aynı kurumda çalışma fikri beni çok korkutuyor. Manipülasyon yaparak insanları tedirgin etmek, uykularını kaçırmak nasıl bir vicdan. Arkadaşlar analiz yapın ve kalbinizi dinleyin . Olacağı varsa zaten olur. O yüzden önemli olan ders çalışmak ve kpss çünkü guy her yıl açıyor.
-
4T guy denemelerini cozen var mi ? Cozduysenin netler nasil arkadaslar ?
-
@mrym ankaraya dair senin öngorun ne hocam sorması ayıp olmazsa
-
@mrym nedense banada öyle geliyo.İstanbuluda hiç bilmiyorum yapabilirmiyim?Bir haftadadır düşünmekten hiç bir şey yapılmıyo.Kesinlikle bu guy alım sistemi değişmeli bi mantık yok belirleyici bir şey yok.Kpss açıklandığından beri umutluydum ne zmanki illeri gördüm hep kuşku içindeyim.Ailemde artık bana bıraktı ama insan üzülüyo.
-
@A.smith hic problem olmaz.ilanda yazdigin tarih onemli.ama haziranda polis yolda cevirir 15 gun icinde askerlik subeye basvur derse onu bilemem
-
@guyguy bende 2015 guy sınavında 79.8 puanla çok korkarak bursa yazdım ve en düşük kapatan illerden biriydi , herkez garanti olsun istanbul yaz dedi ama istanbulda yaşamak istemediğimden yazmadım biraz analiz yap ve allaha sığınıp istediğin yeri yaz
-
@Teklif-eğrisi ama evrakta 1 eylülle 30 eylül arasında sevk öncesi hazırlık işlemlerinin yapılması gerekiyor diye not var??
-
@A.smith salla sen onu.o zamana kadar mulakatlar yapilmis olur zaten.olmadi mayistaki ales puaniyla bi yere yuksek lisansa basvur tezli de 3yil erteliyorlar
-
@Teklif-eğrisi guy başvuru formuna 30 eylül mü yazim o zaman??
-
@ddguy bence kendin nerede yaşamak istiyosan orayı yaz şimdi ne desem seni yönlendirmiş olurum
-
@A.smith yukarda soyledigim tarihi yazacaksin.diger turlu yanlis bilgiden sorumlu olursun
-
@mrym ben başvurumu yaptım zaten ankara değilde 82.5 olabilir deyince bi garibime gittin hocaya katiliyomussun enteresan geldi
-
@ddguy bende başvurumu yaptım hoca haklı olabilir dedim çünkü 2015 alımında hem 400 kişi alıyodu ankara hemde iç anadoluda başka alternatif şehirler vardı
-
@Teklif-eğrisi anladım hocam tekrar soruyorum kusura bakma peki 30 eylüle kadar mülakat yapılırsa bi sıkıntı yaşarmıyım çünkü eylülde yüksek lisans kayıtları başlıyo başım ağrımasın??
-
@A.smith hiç bir şey olmaz
-
@O'connor anladım saolasın
-