2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@davetsiz 79 ile kapatması supriz olmaz ama 79 ile kapatirsa iki il haric butun iller 77nin altinda kapatir
-
@bunebicimhikaye 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@durumny il tercihi yapiyoruz arkadaslar il baska ilce baska puanla kapatmiyor hoca cahil bunun geyigi yaptik zaten forumda
Ben görmemiştim de ne diyo bu dedim, hayret birşey bi sürü insanı yanlış yönlendiriyor
-
@durumny yani elbetteki herkes emek veriyor sirt agrilaro bel agrilari stres ne ararsan var a kadroya hazirlanan insanlarda. Ama tabii ki dunyanin sonu degil daha önce 8 kisilik yeri tercih edip listeye girmistim 74 puanla ayni puanla 4000 kisinin alinacagi yere giremedim. Demem o ki nasipten öte köy yok. Ya nasip deyip tercih yapacaz.herkes dersine baksin.listeye girip sinavi gecemeyince inanin insan cok buyuk bir hayal kirikligi yasiyor.
-
Arkadaşlar sakarya ne olur sizce bi öngörünuz var mi tecrübeli arkadaşlar?
-
@dersingen puanın kaç
-
@ddguy 79.5
-
@sssld ben yazacaktım puanım 78.44 ama biri birşey paylaştı hoca orda 79-80 diyor gel de yaz şimdi
-
@ekonomistt1 yani herkes biseyler söylüyor.bütün illerden korkar oldum.sakarya icin yaptim basvurumu ama değiştireceğim galiba
-
Şehir merkeziyle ilçelerinin farklı puanlarda kapatacağını söyleyen hocalar nasıl etkiliyor sizi Neresi olursa olsun başvurunuzu değiştirmeyin bence
-
@kilici bu 3.basvurum olacak ve hep kusuratlarla kaçırdım.o yüzden yine ayni şey olacak diye korkuyorum.neticede 79.5 e sakarya büyük risk
-
@dersingen yani aynı şey bende de var ama sizin puanınız iyi bence o yüzden İzmir Ankara belki sıkıntı olur o kadar
-
@ekonomistt1 izmir ankaraya falan hic ilismiyorum bile korkudan puan iyi diye düşünüyordum bende taki gruptaki 80 ve üstü puanlari gorene kadar
-
@dersingen Nasip kısmet hocam bu da tercih sisteminin acımasızlığı malesef. Sakarya hakkında yorum yapamam ama nasipse olur çok düşünmeyin.
-
@dersingen 3.başvurunuz olacak önceki başvurularda da az biraz forumları takip etmişsinizdir hatırlayın bugünden çok mu farklıydı herkes yine sanki +80 gibi değil miydi?
-
@ucanizmirli iyi o vakit madem seviyon okumaya devam et derler
-
@kilici öyle tabi hayirlisi artik hepimizn hakkinda.zor bi süreç
-
@dersingen bence puanın iyi hocam karar senin kimse sana yaz ya da yazma demez ama kimseye inanma herkes bi tuhaf bu ara
-
@kilici aynen hocam onlar cami hocası heralde Herkes rahat olsun 2000 kişi guy tarihinin en çok alımı belkide, o il düşmez bu il düşmez londra mı düşecek kahire mi düşecek, çoğu manipülasyon dostlar, 78-81 arası puanın varsa denklem basit ankara izmirden uzak duracaksın, risk sevmiyorum diosan bursa Antalya'dan da uzak duracaksın gerisinide Allah sığnıp yazacaz, hadi işim hiç şansa kalmasın diosan sakarya ve tekirdağ yazma geriye kalan 24-25 ilden birini seç, bunların dışında çok büyük bi sürpriz olmazsa bnce büyük ihtimal 78 altında kapatır.
-
@guyan-gelmiş öyleydi yine ama ilanin gec gelmesi baska hic alim olmamasi insani korkutuyor
-
@ddguy haklisiniz hocam kimsenin lafiyla tercih yapılmaz ama insan yinede sormak istiyor.hayirlisi bakalim