2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar imece nin pdfsni biri atabilir mi lütfen yanlışlıkla silindi çok teşekkür ederim şimdiden
-
Ist 75 76 ile kapacak ne 79u kendini aklli zannedenler milleti istanbul uzaklastrmaya calisyor ozellikle bunlar 75 76 puanlilar
-
@köyün-ağası 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR senin kitap okuyup okumadığını sen yazmassan nerden bilecekler:)
Kitap değil hocam iş deneyiminden bahsediyorum
-
@Çetin özelden mailinizi atın göndereyim hocam
-
Arkadaşlar uluslararası ekonomik kuruluşlara nereden çalışıyorsunuz?
-
Arkadaşlar bir hoca youtube da guy tahminleri yapmış, benim anlamadığım birşey oldu mesela diyorki urfa merkez şu puanla kapatır ama siverek bu puanla gibi ayrı ayrı puan söylüyor. İlçe tercihi yapcaksınız diyor. Benim bildiğim il tercihi yapıp ilçe sıralaması yapacağız, bu şekilde değil mi bilen biri aydınlatır mı
-
@durumny 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar bir hoca youtube da guy tahminleri yapmış, benim anlamadığım birşey oldu mesela diyorki urfa merkez şu puanla kapatır ama siverek bu puanla gibi ayrı ayrı puan söylüyor. İlçe tercihi yapcaksınız diyor. Benim bildiğim il tercihi yapıp ilçe sıralaması yapacağız, bu şekilde değil mi bilen biri aydınlatır mı
Bnde senin dedgn gibi biliyrm
-
@Mmrtz Çok da emin yani anlatırken bunu, ben anlamadım valla.
-
Hatay niye 80 olsunki ya neye dayanarak söyledi acaba bunu
-
Arkadaşlar o hocaya güvenmeyin hem sistemi bilmiyor hemde reklam amaçlı yapmış
-
Arkadaşlar "ben hocayım, ben bilirim." diye ortaya çıkan herkese de inanmayın. Biraz kendi muhakemenizi yapın.
-
@sssld bende hatay yazdım merakla bekliyorum sonucu açıkçası, son 3 günde insanların kafasını karıştıyorlar ama bekleyip görcez
-
@turkkızı teşekkür ederim bi arkadaş link atmış mesajdan
-
Arkadaslar herkes makul mantigina yatan bir yeri tercih etsin.Nasibin varsa zaten oluyor. Yok hoca böyle demis merkez demis ilce demiş ya geçin bu işleri.Burdaki herkes şunu cok iyi biliyor ki neresinin kaçla kapatacağini şuan bilen hic kimse yok.birilerinin masallahi var sallamak bedava.allah herkesin yardimcisi olsun.Bu nedir yaa batiya gidiyosun yuksek doguya geliyosun yuksek napalim tercih yapmayalim kafamiz rahat olsun bari
-
Allah aşkına böyle kendini bilmezlere inanmayın yaptığı şeyin nelere yol açabileceğini insanları mağdur edebileceğini kestiremeyen hoca nasıl hocaymış. Kendi tercihinizi kendiniz yapın. Adam kafasına göre sallamış bişeyler onun yaptığını burda herkes yapabilir. Bu yaptığını yapmak için hoca olmaya gerek yok
-
@durumny il tercihi yapiyoruz arkadaslar il baska ilce baska puanla kapatmiyor hoca cahil bunun geyigi yaptik zaten forumda
-
.............
-
@h.irmak ben de ağrıyı yazıyorum. sen van'ı yaz(:
-
@ALEX-DE-GUY 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
beyler hersyerde millet istanbul icin 79 la kapatacak diyor bu ne sacmaliktir. Sadece buyuksehirler varken bile istanbul 77 ile kapatmisti. Sirf manipulemi 79 diyorlar Face de memurlar da ve buralarda
79 la kapatması hiç sürpriz olmaz ben sana söyleyeyim.
ben de yazdım hobilerimi bayağı bir şey..artık değiştirmem de..
ne yapalım artık mülakata kalırsak bir de onlara çalışırız -
@mali-aldanma Haklısınız aslında ben tahminlerini saçma buldum ama bu ilçe tercihi falan deyince kafam karıştı onu sormak istemiştim. Yoksa gönlümden geçeni yazcam tutarsa tutar dünyanın sonu değil benim için guy olmamak, hayat bundan ibaret de değil bence herkes böyle düşünerek yaşayabileceği makul yeri tercih etmeli