2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy "imece" dersin kapatırsın konuyu.
-
@ddguy valla ben hiç o topa girmedim. Bulaştırmadım hobileri fln
-
@Mustapha dalga geçmeyin ya
-
@ucanizmirli tamam bende degistirem bari ya
-
@ddguy farklı bi hobin varsa yaz ama öyle kitap okumak, top oynamak gibi sıradan şeyleri yazma
-
@ucanizmirli ya tek hobim de hakkaten kitap okumak da neyse gerek yok
-
@ddguy herkes yazıyo zaten bence de gerek yok
-
@ddguy kitap konusunda çok terletmezler ama iş deneyimi varsa o konuda terletirler baya en azından THY mülakatında beni 20 dakika terletmişlerdi.
-
@Mustapha tek isim işsizlik valla deneyim filan yok
-
imeceyi 2. kez çözmeye bugün başladım bakalım ne kadar doğrumuz çıkacak
-
beyler hersyerde millet istanbul icin 79 la kapatacak diyor bu ne sacmaliktir. Sadece buyuksehirler varken bile istanbul 77 ile kapatmisti. Sirf manipulemi 79 diyorlar Face de memurlar da ve buralarda
-
Arkadaşlar özgeçmişi yazarken satır boyunca devam etmek mi yoksa satır sonlarında enter ile alt satıra geçmek mi doğru? Sistemin standart bir satır sonu olmadığı için alt alta gelmiyor ve dağınık görünüyor.
-
@0626 arkadaşım orada ki kriter kelime sayısına uygun yazmak satırın genişliği büyüklüğü önemli değil
-
@ekonomistt1 ya hocanin biri cikti butun sehirlere yuksek demis sadece az alim yapan dogulara yuksek demis. Onun etkisi bunlar. O hocaya hakkim haram olsun gercekten
-
Sövdürmesinler terbiyemizi bozacaz sonunda ,atış serbest diye herkes sallıyor.ula örneğin Hatay 80 ile kapatır deyip millete yön veriyorlar ayıptır la ayıp.hataya 80 kapattıracak ortam ,hep doğu Karadeniz vs açılmıştır ege Akdeniz yoktur belki ozaman sallarız 80 de deriz 81 de .nys sövmeden bitiriyim iletiyi.Vesselam
-
@mali-aldanma amin
-
@kismetnasip bende zaten onu gördüm dedim ben yazmayım hiçbir yeri zaten gelmeyecek. İstediğim şehri yazayım madem hepsi yüksek kapatabilir en azından içim rahat olur:)
-
Hangi hoca bu
-
@köyün-ağası 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Bence de kitap olayına girmeyin mülakatta kitap üzerinden muhabet bi döner anlayamazsınız geçen bir iki iş deneyimi yazmıştım mülakatta bayya bi terlettiler en iyisi sade olsun size tavsiye
Yazmasak da niye yazmadın derler
-
@SR senin kitap okuyup okumadığını sen yazmassan nerden bilecekler:)