2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@dersingen hocam 2015"deki de ekim ayında gelmişti yine hiç bi ilan yoktu, hem öyle düşünme halkbank sınav açtı bayağ adam aldı, ayrıca ztn 200-300 kişilik alım olmadığı sürece 10-15 kişilik alımlar çok etkilemez puanları, yüreğini ferah tut dersine çalış. İl gelse sınavı kazanamadıktan sonra ne işe yarar ama çalışırsan en azından kpss var çalıştıkların orada işe yarar.
-
arkadaşlar geçmişte soran oldumu bilmiyorum. en az 250 en fazla 1500 karakter dedğinde kelime sayısımı harf sayısımı önemli. bi özgeçmiş yazdım 606 harf 72 kelime. ideal mi sizce. eğer kelime ise sabaha kadar yazamam. yardımcı olrmusunuz
-
@Fabrizio harf sayısı kardeşim kelime değil.
-
@iyimser16 doğru söylüyorsunuz hocam işin bide o boyutu var.biraz olumlu tarafindan bakmak lazım.inşallah kismet olur .olmazsada kpss var onumuzde2 tekrar deneyeceğiz artik
-
@iyimser16 çok sağol kardeşim.
-
@ekonomistt1 ben yazdım. Puanım size yakın. Nereyi düşünsen aynı risk. En azından istediğim yer olmadı deriz. Sende kulağının tıka ağır basan yeri yaz bnce.
-
@sssld haklisin en güzel kimseyi dinlemeden yazip geçmek
-
@ekonomistt1 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@sssld ben yazacaktım puanım 78.44 ama biri birşey paylaştı hoca orda 79-80 diyor gel de yaz şimdi
Ya galiba benim paylastigim seyden bahsediyorsun ama o videodaki hoca herseyden bihaber bir insanmis o yüzden söylediklerini lütfen dikkate almayip icinden geceni yap tutarsa da kendi istedigimi yaptim dersin. Ayrica puanin da iyi Sakarya gelme ihtimali yüksek. Cok fazla sehir alternatifi var 32 tane, istanbulun ankaranin almadigi 2014 aliminda bile puani 78 in ustune cikan birkac tane il var böyle düsünerek tercih yap. Nacizane fikrim:)
-
@durumny hocam 12 il sana mi özel geldi 32 il var yanlış olmasın
-
@ddguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@durumny hocam 12 il sana mi özel geldi 32 il var yanlış olmasın
Ya pardon 2015e gitti benim kafa, 32 il iste o da cok gayet
-
@durumny yok o hoca değil o videoyu düşünürsem heryer geliyor:) Facebook'ta bir Hıca paylaşmış da ondan bahsediyordum
-
@sssld evet yani ben de kendimde o tercih etme gücünü bulup yapacağım inşallah
-
arkerlik tarihine bitim tarihini mi muhetemel sevk tarihini mi yazıcaz arkadaşlar erteleme bitim tarihi 08.06.2017 muhtemel sevk tarihi 30.09.2017 celp dönemi kasım
-
@ekonomistt1 tercihini yap çok da son zamana bırakma bnce. Hata mata verir bişey olu yoğunluk olur yapamazsın.
-
@dersingen hocam 3.basvurunuzmus o zaman bilirsiniz 2015 kasimda yani ilk alimda ankara bile sizin puaninizdan dusuk kapatti. Tabiki yanlis yonlendirmemek lazim ama en azindan kasim sinavi icin sizin tercih edipte giremeyeceginiz il yoktu yanlis hatirlamiyorsam
-
@kismetnasip hocam suanki puanimla 2015 te giremeyecegim il yoktu ama 2015te puanim daha düşüktü.o yüzden giremedim.şimdide bu puanla gelebileceğini düşünüyordum çoğu ilin ama yorumlari puanlari görünce biraz canım sıkıldı.ne kadari doğru oda tartışılır tabi ama insan korkuyor
-
@dersingen anladiim O korkuyu bende yasiyorum ama su vakitten sonra degistirirsem ve yazdigim il gelmeyip ilk tercihim gelecek olursa gercekten cok pisman olacagim icin tevekkul ettim bekliyorum iste
-
@sssld yarın yapacağım inşallah teşekkür ederim
-
@kismetnasip ayni durum bendede var bi diyorum değiştireyim.sonra dediğin gibi ilk tercihime puanim yeterse degistirdigime yetmezse cok üzülürüm.valla süreç cok sancılı.hayirlisi hepimiz için
-
Arkadaşlar son bi gayret Ankara ne olur?Hocaya göre 82.5lara kadar çıkar mı?Hadi bana şu tercihi yaptırın siz olsanız ne yapardınız?Ankara mı İstanbul mu yazardınız?