2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@paretowilfredo Reis foruma hikaye özelliği gelmeyecek mi? Güncellemeyi bekliyoruz.
-
@siyasetbilimci @davetsiz hemen birbirinizi sattınız ya
-
@ucanizmirli satmak demeyelim lütfen o nasıl söz.. yanlış anlaşılma. hallettik biz
-
@davetsiz iyi hadi öyle olsun
-
@karakalpaklı Sesli güldüm
Bu işi @Antimülakat kardeşime havale ediyorum
-
@paaschegibiruh 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Urfa 77yi sınırdan geçerse bitiyorum alenen. Ben yazdım Urfa değerlendi arkadaş bu nedir ya. Bezdirdiler kalbim ağzımda ya
Ben Urfa yüksek kapatacak deyince herkes spekülasyon yapıyor dediler. Şimdi ah vah keşke yazmasaydım diyor. Eee asıl kim spekülasyoncu
gördünüz -
@Guy63 aferin sana bravo
-
Oooo bu urfa ne olmuş yav. Yoksa Şampiyonlar ligi urfa mi olmuş.
-
Komik bir rüyami anlatmak istiyorum biraz gülelim. Bi arkadasimla amerikada calistigim oteldeyim.(work and travella gitmistim) odalari temizleyecez. Odaya vi giriyorum donald trump bir kadinla yatiyor. Ne yapiyorsun lan burda diyorum seni rezil edecem. Diyor ki amerika bunu duymaya hazir degil..:) o zaman beni zengin edeceksin diyorum telefonu aliyor tam hesabima para yollayacak bi anda arkadasim yanimdan buharlasiyor ne oluyor lan diye panik oluyorum. Parayi unutuyorum ulan bu trump basimi belaya sokabilir diye hemen uzaklasiyorum odadan sonra ilerde ( prison break dizisinden kel kafali gardiyan) bellick i goruyorum hemen yanina gidiyorum asansore bin diyor biniyorum tam kapanacagi anda o iniyor asansorden sana iyi yolculuklar diyor.. korkmaya basliyorum ulan trump tehdit edilir mi diyorum kendi kendime zemin kata iniyorum kapilar aciliyor bi anda kendimi suleyman soylunun yaninda buluyorum sonra ne oluyorsa farkli bir ortamda sohbete basliyoruz kaymakamlik sinavini bir puanla kacirdim diyorum hic konusmuyor kaymakam arkadaslarimdan bahsediyorum falan derken uyandim
-
@reagan. Ustun acik kalmis senin hocam
-
@reagan hayal gücüne hayran kaldım hocam
-
@reagan kardeş ben seni anlıyorum aslında herkesin senin gibi olması lazım neyse bende sendenim fazla gülemedim ama üzüldüm biraz halimize
-
@paretowilfredo @Antimülakat Güldür yüzümüzü.
-
O facebook'daki korsan oylama Latife Beyanı, hiçbir bağlayıcılığı yok. Hadi kafanıza yatmadı alın size hile, öğrenildiğinden itibaren 1 yılımız var iptale. Abartıyorum Muvaza! Biz 3.kişiler her türlü delille danışıklı dövüş olan ve moral bozmadan başka birşeye yaramayan bu durumu her zaman geçersiz sayabiliriz. İktisata girdirmeyin şimdi, uzun dönemde manipülasyoncular ölüdür'e bağlarım yoksa.
-
Arkadaşlar anketlere paylaşımlara pek takılmayın nasibinizde bişey varsa olur zaten başvurduğunuz il için sıralamaya girsenizde girmesenizde hakkınızda hayırlısı olsun moralinizi bozmayın.Sıralamaya girmeklede iş bitmiyoki yazılı sınavı var sözlü mülakatı var.Yaklaşık 3 hafta sonra KPSS sınavı var oturun bence eksiklerinizi tamamlaya unuttuğunuz bilgileri tazelemeye çalışın sıralamaya girsenizde girmesenizde KPSS ye bi çoğumuz gireceğiz hertürlü moralinizi bozmayın pirince giderken elinizdeki bulgurdan olmayın bence..Tabi ki sıralamaya girerseniz biraz kurum sınavına ağırlık verin ama KPSS yi unutmayın...
-
Ben bu anket sonucunu göremedim birisi link atsa iyi olur
-
@Guy63 hocam sen kahin misin ? Bi de bunlar çıktı başımıza . Ben demiştimciler. Şu sonuç açıklansada hepimiz rahat etsek ya.
-
Ben de ankette çoğu kişinin Utanmadan ve korkmadan yalan yazdığını düşümüyorum . İnsan işte ya doğruysa oluyor. İnsanlarn moralini bozuk ders çalıştıramama peşindeler. Korkunç zihniyet. Allahım korusun bu pisliklerden
-
@friedman98 umarım haklısınızdır hocam kötü bi süpriz yapmasından korkuyorum
-
@pozitifdışsallık bunu duymak daha çok endişelendirdi