2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar ben başvurumu yapıp onaylamıştım. Ama şimdi mezuniyet yılımı yanlış girdiğimi farkettim yeniden nasıl düzelteceğim
-
Beyler bu askerlik tecil bitim tarihi eylül ün 29 U mu yoksa 30 U muydu. 29 yazdım ama yine de yanlışlık olmasın tecil evrakı yanımda yok şuanda
-
Bu başvuru numarasını nerden görüyoruz öyle birşey gelmedi
-
@hermonie başvuru ekranının üstünde geri al var ona tıklayarak düzeltebilirsiniz hocam
-
@h.irmak Elazığ dışında istediğini yaz. Bence Van ama
-
@kilici hocam bnde 1"i yazdım ona, avantajıma olan olmasında, dezavantajlı olan olsun diye, ztn guy seçmelernde askerliği pek sallamıyorlar, inş atandığımız zmn direk 3 yıl onlar tecil ettirecekler.
-
İllerin puan sıralaması hemen akşama açıklanıyor mu dostlar bilgisi olan var mı
-
@Priss 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
İllerin puan sıralaması hemen akşama açıklanıyor mu dostlar bilgisi olan var mı
Geçen yıl Cuma bitmişti. Salı günü mesai bitiminde açıkladılar
-
Arkadaşlar 10 numara denemeleri çözeniniz varmı baya hatalı soru buluyorum.
-
Bende 78,2 yle yazdım istanbulu yazdm çok tedirginim sizce düşer mi bu puana ya
-
@nitrogb doğru hocam. tavsiye etmem
-
Arkadaşlar bir özgeçmiş örneği vardı onu atabilcek olan var mı ?
-
@iyimser16 tecil belgesinde yazılan tarihi yazmak lazım hocam.
-
@kilici tamamdır kardeşim şimdi girdim düzelttiM, bnm ki eylüle kadar tecilli 30"u yazıyor aklında olsun muhtemel seninkide öyledir
-
Arkadaşlar 4.girişim olacak sınava fakat başvuruda sadece bir yılı seçebiliyorum bu sorun sadece bende mi var
-
arkadaşlar e devletten sorguladığımızda tecil tarihi bu oluyor dimi
-
@iyilerindostu vmy için bende onu yazacam fakat tecil tarihi orda yazanla aynı değil benim. Tecil ettirdiğimde kasım 2018 görünüyordu e devlette haziran 2018 görünüyor.
-
@sınavstilisti 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Analiz iyi de 45 il demeseydin iyiydi hocam @guylassakartık
Dostum 40 civarı il olduğunu hatırlıyorumda en son ki 5 i yanlış söylemiş olabilirim. Spekülasyonu sevmem, objektif doğruluktan vazgeçmem.
-
@Harun-Resid 1-2 aylık fark sorun olmaz herhalde ya yıl olarak 2019 kalsın da. var mı başka böyle 2020 ye kdr tecili olan. bana çok fazla geldi de
-
@nitrogb 4 tane cozdum her denemde en az 5-6 yanlis var 6-7 soru da acik degil yada hatali sorulmus