2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Ben siteye girebiliyorum ne yaZikki ya ama gib in 500 metre yukarsinda oturuyorum gidip baksam mi acaba isiklar yaniyo mu:)
-
@kilici yani açık oy kapalı sayım.
-
@miss-smith Karışık
-
@gmsmustafa hocam koş koş bak gel bi
-
Bende girdim yeni bi duyuru yok
-
@senendeksi kapalı oy kapalı sayım
-
@gmsmustafa başvuru yaptıgımız siteye girilmiyor 1 saat önceye kadar giriliyordu
-
Konya ne durumda ankette Face ci arkdşlr bi bakıp hbr verseniz
-
Su kpss a grubundaki ankete katilalim arkadaslar en azindan bi fikir olur bizlere birde mersinde 7 oy var sadece mersin gecen senenin antalyasi mi olacak acaba
-
@Guy63 urfa yazanlar hesabı kapatıp gitti başka sınavlara trollük yapmaya.
-
Osymde sonuc aciklarken bazilaei girebiliyor bazilari giremiyor. Umudu birakmak yok ahahah
-
Siz niye acele ediyorsunuz biz mülakat beklerken bu kadar heyecanlı değildik bugün açıklansa bile saat 23.00 ten önce yetiştirmezler benim tahminim salı günü her zamanki gibi olur yani
-
@gmsmustafa 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Ben siteye girebiliyorum ne yaZikki ya ama gib in 500 metre yukarsinda oturuyorum gidip baksam mi acaba isiklar yaniyo mu:)
Durduğun kabahat. Ben olsam oradan gide gele bir hal olurdum. Hâlâ gideyim mi diye soruyor.
-
Haklisiniz umudu kaybetmeyelim bir an once aciklansin su an her birimiz icin bir gun bile cok degerli o kadar karisik ki sinav programi
-
Sali günü mu ama bu defa basvurular cok uzadi ya hocam gecen sene sinava kac gun kala aciklanmisti siralamar koyun agasii
-
@Guy63 hocam gunlerdir boynumu bukerek onunden geciyorum inanin:)
-
@köyün-ağası gecen sene kac gun kala aciklanmisti hocam sinava
-
@gmsmustafa giderseniz buyuk sevaba girersiniz
-
Face deki guy anketini link atarsanız seviniriz
-
Ilk saatlerden her ili 80 le kapattinizya helal olsun ne diyim ! Umarim 4 Mayıs a kadar bekletmezler ve umarim hergün tüm illeri 80 le kapatıp "tahmin yaptım kardeşim ne var " demezler..