2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith he sıkıntı yok neyse ya nasip niye kendimi gerdiysem anlamadım inşaAllah hakkımızda hayırlısı olur ne diyek
-
@göral 85.3 hep beraber gireriz inşallah
-
Tekrar stresli bekleyiş ve biz yine ders çalışamiyoruz.. ne zaman stressiz rahat bir gün geçiricez acaba..
-
Arkadaşlar başvuru sayfasına girilmiyor. Buda demek oluyorki inşallah öyledir birazdan açıklanır taban puanlar. İnşallah öyledir. 84 ile Urfa yazdım. Çok korkuyorum. Ya herkes urfa yazdıysa diye. Yani anlayacağınız paranoyak oldum.
-
@O'connor aynen bende giremedim
-
Istanbul : 78-80
Ankara: 81-83
Antalya : 80-82
Bursa: 78-80
Izmir :81-83
Digerleri 75-80 bandinda gezer.Tahminim bu yönde.
Başvurmadım ben sinava. Katilacak arkadaslara başarılar.. -
Borsa takip eder gibi kutuphanede toplanildi anket takip ediliyor.İstanbul icin bos spekulasyonlarin yapildigini birkez daha anliyoruz..Biz iibfliler olarak zaten magduruz bide birbirimizi magdur etmeye calisiyoruz.Herkes net olsa herkes makul tercih yapar istedigi yere yerlesir.
-
@W.S.Jevons MaşaAllah istanbula bak sen
-
@W.S.Jevons bak hala Istanbul 78 80 miş.yediniz bunlari basvurular bitti bari simdi yapmayin
-
Kpss de 80 alanlarin siralamasi kac binlerde arkadaslar
-
Birisi de çıkıp desin d.bakır düşük kapatcak şu adamcazda sevinsin tamam zor biliyorum ama umut işte 75.9 ile Memleketim olduğu için yazdım inşallah bu grupta dogru insan olan arkadaslarimiz hepimizin gönlüne göre olur....
-
@esrarengiz hep stres hocam haklısınız . Erzincan düşük kapatırsa çok üzülürüm gerçektn bugün terchmi değişiodm ama hep engel oldu bişeyler vardır bundada bir hayır galiba
-
@hobbes 8 9 bin civari
-
@W.S.Jevons hocam sen niye basvurmadin
-
Ooo gençlik bi fuara gittim geldim tahminler açıklanmış, liste beklenmeye baslamis hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Var mi bi bilgi bugun aciklanacagina dair?
-
İstanbul 78,2 ye düşer miiiiiiiiii
-
@yyy istanbul 77 bence 76 da olabilir
-
@ddguy hadi inşallahh
-
@duranvarlık anket linkini atabilir misiniz
-
@yyy düşmesi en olası il hocam ama bilinmez tabi o kadar cok degisken var ki bu sistemde