2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@muiibf ben 6da denedim kalkmisti hocam siteden
-
Guy adayları kafayımı yedi ne oldu, dostlar sakin olun bu işin daha sınavı var, sınav sonuçları var, mülakatı,mülakat sonuçları biri bayrak açıyor biri diğerine bela okuyor, diğeri (ben refaransızları kazandırmak için atansamda sınavları kazanacam dio ki bu harbi komediydi belli ki başka refesansız birinin sınavı kazanmasına engel olabileceğini fikir edemiyor heralde)
-
ARKADAŞLAR VİRÜS BULAŞTI O YAZDI ONLARI. REKABETİ FALAN KAZANDIĞIM YOK.
-
Bu kadar stres bugunluk yeter dagilalim bu saatten sonrada aciklanmaz pazartesi aciklanir insallah
-
@May valla kusura bakma da virüsün kendisi sensin evet bizim sayfaya sen gibi virüs bulaştı
-
@May Dostum o nasıl virüsmüş öyle? Bakteri desen içimde şüphe kalırdı, doğru söylüyor mu diye. ama virüs dediğin için çok inandım.
-
Açıklansa da yatsak
-
Pazarteside 1 mayis kaldi 2 mayisa dostlar
-
@adam-simith o belli olmaz artık ilanı c.ertesi verdiler gib diyor ki her an hazır olun stresiniz azalmasın kafayı yedirterek eleme yöntemi bu
-
@sradaninsan insallah hocam keske yarin aciklanasada hepimiz kurtulsak bu stresten
-
Sanrım daha önceden ilk önce taban puanları ilan edip birkaç gün sonra isim listelerini ilan ediyorlarmış. Bence bu sefer sabah uyandığımızda ikisini bir arada göreceğiz kim bilir belki de ilerleyen saatlerde.
-
Facede biri yazmis aramis su an kimse yokmus yarin aciklanacak demis
-
Uyuyabilirz dostlar yarın ola hayır ola
-
Bu kadar sayfa ilerleyince açıklandı sandım. Neden heyecanlandırıyosunuz adamı?:)
-
arkadaslar guy ilanında ıktısattan son 4 lüde ua iktisat yazmış yani diğerleri yokmu para banka buyume kalkınma falan
-
@antimadde yok çıkmıyor onlar. ama geçmiş yıllar sorularında sanırım 1 tane büyüme 1 tanede para bankaya rastlamıştım
-
@nitrogb Tesekkürler kardeşim
-
@kismetnasip bu bilgi net mi hocam zaten 50 kişinin girebilecegi riski yuksek bununla birliktd istanbul bursa kocaeli gibi gözde yerlerin kıyısında kalmış bi yer
-
@mhmt68 ya iste bende oyle dusunuyordum ama tam oyle olmamis gibi. 80ussu yazan 7 kisi facebookta soyledi. 79lar filanda var.yani ilk 20-25 doldu gibide, kalan diger 25in seyri nasil ilerler bilmiyorum. Dun geceden beri biraz canim skkin. Gelirse gelir gelmezse yapcak bi sey yok.
-
@kismetnasip @mhmt68 hocam bu bahsetiniz il neresi?