2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Guy tercihleri için kamubaşdenetçiliğine başvuracak bir babayiğit lazım atanmış falan yok mu ki hiç?
-
Birakin su anket saçmalığını ya
-
@guylassakartık sen basvursana kardesim nolacak basvurursan seni memur yapmayacaklar mi bu kadar korkak olmayin ya
-
@Keymarsh madem senin o arkadaşların çok iyi niyetli ya virgülle sınava giremeyen referassız+çok ihtiyacı olan insanların sınava girmesine engel oluyolar ona ne diyeceksin
-
çok canım çekti bir tahminde ben atayım dedim
ADIYAMAN--76
AFYON---78
AĞRI--75
ANKARA--81
ANTALYA--79
ARDAHAN--76
ARTVİN--78
BATMAN--75
BAYBURT--76
BURSA--79
DİYARBAKIR--77
DÜZCE--78
ELAZIĞ--77
ERZİNCAN--76
ERZURUM--77
GAZİANTEP--77
HATAY - 76
İSTANBUL--78
İZMİR - 79
KAHRAMANMARAŞ -77
KARS--75
KOCAELİ--78
KONYA - 78
MARDİN -76
MERSİN--77
MUŞ--76
RİZE--78
SAKARYA -79
ŞANLIURFA -76
ŞIRNAK -75
TEKİRDAĞ --78
VAN --76 -
@Keymarsh böyle saçma birşey duymadım ne acıı ne kadar kötüü,, ya onlar yüzünden kaç kişi eleniyor sınava giremiyor işsiz ve bu süreç ne kadar yıpratıcı böylemi destek olunur?! Referansa hepimiz karsıyız fakat bu duyduğum en mantıksız tepki.
-
-
Adama bak ya çok iyi iş yapmışlar gibi gelip burda anlatıyor bide.
-
@akliselim hocam bir iki il 73 74 ü görecek sanki
-
@sradaninsan sadece tahmin benimki nasipten ötesi yok
-
@nitrogb hocam konuyu uzatmak tartışmak istemiyorum... sadece iyi niyetliler onu demek istiyorum... biliyorum hassas bir konu ama daha bugün duyduğum bir olayı anlatayım.. arkadaşımın arkadaşının başına geliyor hak vereceksiniz bana..
Eleman bir bankanın uzmanlık sınavına giriyor.. 84 alıyor o sınavdan mülakata giriyor.. iyi geçiyor mülakatı ama kazanamıyor... bir kaç ay sonra servis görevlisi mülakatına çağırıyorlar aynı komisyon.. biz seni nerden hatırlıyoruz diyorlar beni siz uzmanlık sınavında elediniz diyor.. adamlar mrk ediyor eski notları açıyorlar biz sana gerekli puanı vermişiz diyorlar.
Eleman servis görevlisi oluyor, aynı bankada uzman olan arkadaşı var. Uzmanlık Sınav puanı 72. Yanına geliyor bir gün diyor ki ben senin yüzüne bakamıyorum ünlü bir siyasinin adını veriyor ben onu araya sokturdum girdim diyor hakkını helal et diyor..
Neyse o uzman olamayan arkadaş daha sonra da VMY oluyor ama çocuğun hakkı gidiyor yıllarca ders çalışmaya devam ediyor..
Bunun gibi olay çok.. benim arkadaşlarım da yıllarca mülakattan elenmiş çekmiş insanlar.. mesele bu hocam yani..
Hala haksızlık ettiklerini düşünüyorsan senin görüşün saygı duyarım..
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah
-
Şu sonucu bekliyorum eğer olmazsa başvurmayı düşünüyorum. Birinin elini taşın altına koyması gerekiyor. Yapıcam bunu bir şekilde, bir şeyden korktuğum yok neden korkacam ki? Hemen de korkmaya lafı nasıl getirdin pes diyorum. Biraz sakin olsan iyi olur. Bana korkak diyeceğine kendin başvur madem böyle laf sallıyosun siteden.
-
@Keymarsh haksızlığa uğramış olmaları haksızlık yapması sonucunu doğurmaz. Görmüş geçirmiş adamlar sonuçta. İnsanların önünü açmaları onları dahada yüceltirdi. Ben bunları neden söylüyorum beni ilgilendirmiyor ama yokluğu çok iyi bildiğim için belkide sınavı o şekilde kaçıran ihtiyac sahibi insanlar var.
Her neyse konu uzamasın laf kalabalığı yaptıysam forum ailesi affola. -
@Keymarsh hocam o zaman ben burdan tüm mağdurlar adına senin arkadaşlarına bi Allah belalarını versin diyorum
-
Arkadaşları açıklanırmı bu gece hareketlilik varmı acaba gib de
-
@Mimar Şu sonucu bekliyorum eğer olmazsa başvurmayı düşünüyorum. Birinin elini taşın altına koyması gerekiyor. Yapıcam bunu bir şekilde, bir şeyden korktuğum yok neden korkacam ki? Hemen de korkmaya lafı nasıl getirdin pes diyorum. Biraz sakin olsan iyi olur. Bana korkak diyeceğine kendin başvur madem böyle laf sallıyosun siteden.
-
Simsiyah gecenin koynundayım, yapayalnız. Uzaklarda bir yerlerde güneşler doğuyor. Buyrun https://www.youtube.com/watch?v=PbpkCq9RqGo
-
Hakikaten çok trajik, işi olan ve guya ihtiyacı olmayan yüksek puanlıların Guya başvurmaları. İnsanların kafası cidden fazla çalışıyor olsa gerek, böyle bir mantıkta olabilmeleri için. Ne diyim Allah akıl fikir versin. Biz de Guyda sıra bize gelecek mi diye bekleyelim.
-
Ben iki defa mülakattan elendim eğer bu guy olursa 3. Mülakat olacak daha önce 0.1 ile 0.8 ile guy kaçırdım şimdi hali hazırda guy olup 5 yıl beklemek istemeyip tekrar basvuranlar yada guydan daha iyi bir mesleği olup guy a basvuranlar benim hakkımı nasıl ödeyecek 2014 yılından beri bir yere atanmak için ugrasıyorum ama olmuyor. Urfayı tercih ettim mülakata kalırsam zerre umudum yok mülakattan başarılı bir şekilde geçeceğime. Sistem düzelmiyorsa insan kendisini düzeltir sadexe kendisini değil karşısındakini de düşünür.
-
Bu saatten sonra aciklanmaz herhalde