2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@yyy yandın şimdi açıklanana kadar için içini yer. aynısını ben de optik okucuya kitapçık türünü işaretledim mi diye yaşıyorum
-
@bunebicimhikaye Milli kütüphanede çalışanlar abartılmış balondur
-
@bunebicimhikaye tespit gibi tespit ️
-
@bolulu 77.06 tam 77 yani sizin kac?
-
Bu gibin isiklari normal zamanlarda yanmaz demi
-
Ankara düşük kapatcak bu gidişle.Bunun ders çalışmakla falan ilgisi yok.Kurum sınavıda düşük olur.Bu gidişle.Çünkü Ankaradan kaçan İstanbul yada Bursaya yüklenmiş
-
@hazals 77.33 hayirlisi olsun allahin izniyle olur diyelim
-
Arkadaşlar işi olup da başvuranların hepsi öylesine başvurmuyor. Hali hazırda a grubu memur olan kafadan 7-8 arkadaşım var benim sınava başvurdular. Ankarada olanlar sınava da girecek eğer geçerlerse mülakata gitmeyecekler ama.. bunun nedeni de referanssız yüksek puanlı insanların şansını arttırmak... böyle yapan çok var diye duydum.. eskiden bende kızıyordum ama mantıklı geliyor şimdi. Bende atanırsam aynısını yapmayı düşünüyorum. Yıllarca çalışıp yüksek puan alıp referanssız oldukları için atanamayan bir sürü insan var... hemen beddua okumayın bence.. iyi bir şey yapıyorlar..
-
@Keymarsh hangi ile başvurdular acaba?
-
@köyün-ağası bu sistem değişmezse daha çok kişi tekrar başvurur.Bnde İstanbulu yazdım şuan düşünüyorum bir dahaki guy ilanında Ankara olursa başvururum diye.Çünkü il seçmenin mantığı yok.Şans faktörü önemli.Ankara ekim kasımda açılırsa sayıda çok olursa çoğu kişi yine yazar.
-
@bolulu kesinlikle hayirlisiysa olsun
-
@Keymarsh 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar işi olup da başvuranların hepsi öylesine başvurmuyor. Hali hazırda a grubu memur olan kafadan 7-8 arkadaşım var benim sınava başvurdular. Ankarada olanlar sınava da girecek eğer geçerlerse mülakata gitmeyecekler ama.. bunun nedeni de referanssız yüksek puanlı insanların şansını arttırmak... böyle yapan çok var diye duydum.. eskiden bende kızıyordum ama mantıklı geliyor şimdi. Bende atanırsam aynısını yapmayı düşünüyorum. Yıllarca çalışıp yüksek puan alıp referanssız oldukları için atanamayan bir sürü insan var... hemen beddua okumayın bence.. iyi bir şey yapıyorlar..
bana göre inanılmaz saçma bir şey yapıyorlar..ya onlar yüzünden giremeyen adam referanssızsa ?? ve hak etmişse ? bu sefer onun hakkına girmiyor mu ? adaletin sönmeyen meşalesini siz taşıyorsunuz sanki bravo. kendi kendinize rajon kesiyorsunuz..GİB buna müdahale etmeli. halihazırda guy olan başvuru yapamaz kuralı getirmeli böyle başıboşluk olmaz..
-
@sradaninsan hocam dağıldılar ya... 5 -15 kişilik iller hariç kura çekip başvurdu çoğu.. şansa bıraktılar yani.. hepsi tek bir ile gitmedi...
-
Bu sınavdan sonra artık guy ilanı için etkinlik yapmak yerine şu tercih sisteminin değişmesi için etkinlik yapılmalı. Adaletsizliğin kitabı yazılıyor şu saçma sisteme bak şans oyunları gibi.
-
başvuruyu yaptığımız siteye girebilen var mı ?
-
Mersinliyim, Mersini yazdım. Mersini dışarıdan fazla yazan olursa alacağınız olsun valla. Zaten 25 kişiydi neden yazıyosunuz diye sorarım? Zaten suriyeliler var eskisi gibi değil güneydoğu mersin. Sinirden bir sonraki guya bile çalışamam. Sonuç olarak GUY bir psikolojik harptir.
-
@davetsiz hocam canları çok yanmış insanlar.. mülakatlardan elenmiş insanlar sık sık... bu konuyu çok açtım çok konuştum tekrar dile getirmek lafı uzatmak istemiyorum... sizin görüşünüzdür saygı duyarım... sadece şunu söyleyeyim benim tanıdıklarım iyi niyetli.. kimsenin önüne geçmek hak almak için değil.. kendileri gibi referanssız yüksek puanlı insanların küçük de olsa şanslarını arttırmak..
-
@Keymarsh 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Hayatimda duydugum en sacma olay. Yasadikca daha neler duyacagiz acaba. 1 kisinin bile sinava girme hakkini elinden almalari nekadar insafsizca. Kimse robin hood degil sistemi bu sekilde kimse duzeltemez. Herkes kendi haline baksa gercekten daha adil olur.
-
@Keymarsh ya tamam onu anladım kardeşim de mantık hatası var senin dediğinde..neyse uzamasın konu
-
Ankette son durum nedir resim atar misiniz