2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith miss yediği son çikolata ile 14 kilo birden aldı. Son sözleri ise ibret vericiydi: O son çikolatayı yemeyecektim.
-
@karakalpaklı Kelimelerin Gücü var diyerek cevabım: Bu hikaye mutlu son ile bitecek
-
@miss-smith Memur olmak için göbek koymak şart diyolar ama yine de sen bilirsin.
-
@karakalpaklı göbek çatlatmak değil mi o
-
@miss-smith hahahhhha buna artı 73 layk veriyorum.
-
@karakalpaklı @paretowilfredo oraya karakalpaklıdan gelen ++++ like lerimi yükleyiniz rici ediciğim
-
@paretowilfredo mutfaga biz giremedigimize gore sizi salona bekleriz
-
Herkes iyi çalışmış bugün belli ki. Kimisi uyumuş yok ortalarda, kimisi de bizim gibi kafaları parlatmış hepinize 100'er like benden
-
@aycan Çay varsa geliyorum bi kitap kapıp
-
@paretowilfredo çayın altı sönmez bizde hocam buyrun ben de Ruh Adamla eşlik edeyim
-
Burayı bazen twitter gibi kullandığımı düşünüyorum. Allah affetsin. @paretowilfredo reis siz de affedin.
-
@paretowilfredo reyis bigün buraya keyfe keder acaba ne var ne yokmuş diye gireceğimiz günlerde gelecek mi yaa
-
@karakalpaklı dediğin gibi @paretowilfredo @Antimülakat foruma hikaye güncellemesi için çalışmalara başlamış
-
@miss-smith Şimdilik manuel yapalım yarın bu saatlerde silerim caps leri
@karakalpaklı Estağfurullah kardeşim burası bizim evimiz.
@iyimser16 Amenna kardeşim.
-
ben de günün özeti olarak şöyle sunayım efenim @aycan
-
Selamun Aleykum Dostlar.
Sonunda yüze yüze gelindi Guy tercihlerinin de sonuna. Bu da diğer dönemler gibi geçip gidecek bir dönem. Eski başlıkta ve bu başlıkta ne dönemlerden geçtik birlikte. Önce sınav gelecek mi? Kpss öncesi sınav açılır mı? Diye diye 6 ay olumlu bir haber gelmesini bekledik. Sonra bir umut hep birlikte etkinlikler düzenledik, sesimizi duyurmak için haberler yaptık. Sonra Sayın Bakanımızdan ilanın geleceğine dair olumlu bir sinyal aldık. Sonrasında kaç kişilik ilan gelecek? Hangi iller için ilana çıkılacak? Bunun derdine düştük. Sonra ilanımız geldi 2.000 kişilik illere ve kontenjanlara hep birlikte şaşırdık. Sonra il il puan hesapladık, tercihler yaptık. Şükür bugüne kavuştuk. Bundan sonra ne olur? Elbette bilinmez. Ben anket veya analiz yapmadım. Geçen yıl yaptığımız anketten sonra da anket yapmayacağımızı da söylemiştik, nitekim yapmadık. Şimdi bakıyorum bir dünya grupta veya sitede anket yapılmış. Dostlar, bu anket işinde geçen yıl doğruya ulasabilmek için yaptıklarımızı tam olarak anlatabilsek ve ulaştığımız sonuçlarla bunları karşılaştırmalı olarak anlatabilsek şaşırır kalırsınız. Bu nedenle bu türden anket işlerinin ne kadar gereksiz ve yerini bulmayacak şeyler olduğunu çok net anlayabilirsiniz. Tam 2.000'den fazla veri topladık, tek tek. İsim isim. Anket sonucunda ise bir tane doğru tahminde bulunamadık. Bizim anketimizden ziyade, milletin anketlerde verdiği yanlış bilgiler bizim doğruya ulaşmamıza engel oldu. Bu sene yinee anket yapsak ve min. 4-5 bin kişi o ankete katılsa yine doğru sonuçlara ulaşamazdık çünkü olmuyor, olmazda.
Son dakika fikir değiştirenlerden, yazmayacağı ili beyan edenlere; aynı ili defalarca farklı hesaplarla tekrar tekrar yazdiranlardan, puanını 10 puan yükselterek beyan edenlere kadar binbir türlü kişiyle karşılaşıyorsun. Bu anketler doğruyu hiçbir zaman vermeyecek, yine de her sene birileri tarafından yapılacaktir. Bu sene kimseye net bir fikir vermedim, veremedim. Çünkü, benim söylediklerim yüzünden bir kişinin dahi yanlışa düşmesini istemedim, olabildiğince de kimsenin ankete göre hareket etmemesi gerektiğini ifade ettim.
Bu saatten sonra, hakkınızda hayırlısı olmasını dilemekten başka bir şey kalmadı. İnşallah hepinizin sınava girişini de burada görürüz. @miss-smith ve @karakalpaklı ve @ddguy sizler gibi hep burdayız ama bu gerekçelerle şu süreçte sessiz kaldık.
Canı gönülden şunu diliyorum bütün forum üyeleri için: Allah sizlere bu sene atanmayi nasip eder inşallah.
-
@paretowilfredo ahhhh pareto o mavi anayasa kitabını özene bözene aldım ama çöp oldu olacak değişiklikler yüzünden. Bu arada anayasa mahkemesi üye seçim değişikliği 2709 işlendiği halde 6216 ya işlenmemiş Napıcaz
-
@miss-smith Elle güncellemek hem daha faydalı hem de masraftan kurtarır benim tüm hukuklar öyle neredeyse
-
Bende uyumadim kiiii
-
@ddguy antalyayı düşünüyorsun demi