2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith sen kızdin diye yazmadım bugün hiç hihhhh sana küstüm
-
@Antimülakat sağolun hocam inşaAllah yüzümüz güler hepimizin Allah sizden de razı olsun samimi bi grubumuz var elhamdulillah
-
@ddguy Bahar deme bana ben yazdan başlıcam
-
@paretowilfredo nassin uykum kaçtı ya bu nasıl bi sistemmis hocam ya
-
Bu arada uyuyun Allah aşkına:) Sanal ortamda sabahlamak nedir dostlar, bu saatten sonra ders çalışmada yaramaz, sabah 9 gibi kalkıp devam edin lütfen.
-
@paretowilfredo kafalarin parlak olma sebebi cikti yine ortaya
-
@ddguy neydelim ya çalışıyoruz okuyoruz yazıyoruz düşünüyoruz bu ülkede sevilmeyen ne varsa hepsini yapıyoruz
-
@Antimülakat sabırı öğretti bu süreç sonu güzel olsun temennimiz o herkes için
-
@Antimülakat kafada deli sorular nere uyuyon acep nere
-
@Antimülakat ben derste çalışmıyorum ama uyumak içinde bi sebebim yok reyis şu süreç bitsin artık yaa
-
@Antimülakat Uyku gelmiyor kaldı 14 gün kpss ye 28 kim nerde nasıl uyucak
-
@paretowilfredo ben seviyorum bunları da ama artık Başka alanda çalışma yapmak istiyorum bi sürü kitap var okunacak öğrenilmesi gereken bi sürü mesele var hizmet bekleyen bi vatan var yetti gari ders ders
-
Bu gidişle birbirimizi mor göz halkalarımızdan tanıyacağız tüm efsun bozulacak
-
@miss-smith az kaldı ya inşaAllah Allahın izniyle bitecek bu süreç yaz gelince de biz gezcez
-
@paretowilfredo Ben kendime hukuk kitaplarından huni yaptım. Onu takacam, tanırsınız mutlaka.
-
@paretowilfredo bu çaktırmadan yatın zıbarın demenin kibar hali sanırsam
-
@ddguy Estağfurullah ama @Antimülakat ışıkları kapatır şimdi
-
@paretowilfredo reyis senin hep erkek olduğunu düşündüm ama sen valla herşey çıkabilirsin seni öyle mor halkayla fln tanıyamayız, herkes ohh katil bulundu derken arka fondo fötr şapka ile geçen tiplerdensin:)
-
@paretowilfredo şaka yapıyorum kapatın ışıkları perdeyi de çekin sabah güneş uyandırıyo erken kalkan kahvaltıyi hazırlar çay olmadan beni kaldırmayın
-
@paretowilfredo estağfurullah kardeşim ben malum çoluk çocuk derken size hayırlı geceler dileyerek ayrılır, mekanı sana bırakırım. Bu arada guydaş goygoy vardı sizin bir an o geldi aklıma Hadi hayırlı geceler cümleten.