2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Şu ortama bi demlik çay getirmem lazım resmen frekanslar, muhabbetler efsane
-
@Phoenix Kesinlikle. Şunu da belirtmek isterim ki şuradaki yaklaşık 15 kişiyle çay içip muhabbet etmeden ölürsem gözüm açık gider.:)
-
@karakalpaklı sanırım @antimülakat bey guy mülakatlarına termos termos çay ile geleceğiz demişti
-
@Phoenix Aramızda un kurabiyesi yapacak arkadaşlar da var. Ben sözü aldım.
-
Forumda bir tek ben 11 de uyuyorum galiba hey maşAllah
-
10-10-2012 Guy sınavında 75 doğrunun üzerinde yapabilen var mı kazık resmen
-
@miss-smith birkaç kez bitirdim zaten hocam artık ezbere girdi iyice ondan bıraktım
-
@Çetin 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
10-10-2012 Guy sınavında 75 doğrunun üzerinde yapabilen var mı kazık resmen
Evet moral bozan bi sınav
-
kasım 2015 guy soruları elinde olan var mı? soru şeklinde olmasa da olur.
-
Arkadaşlar bazı arkadaşlar hep sorduğu için direkt burdan yazayım.
Kasım 2015 soruları yok. Piyasada var diyen kitaplar intte dolaşan birer cümlelik şeyler. Almayın aldırtmayın.
2015 sınavına giren biri olarak söylüyorum çoğu çıkmış sorulardı.
Tekrarlıyorum.
Kasım soruları yok. -
@gizem7 teşekkürler de soru şeklinde olmasa da olur diye belirtmiştim.
Tekrarlıyorum
soru şeklinde olmasa da olur. -
@totti özellikle size yazmadım.
-
@Çetin kardeşim yorumunu görünce bende çözeyim dedim 17 soru hakkında hiç bilgim yok haliyle bilmeyince zor geliyor insana kalan sorularda da 75d 8y var bence istisnalar hariç çoğu insan zorlanır bu sınavda can sıkmaya gerek yok
-
![alt metni](görsel url)
-
Son sayfaları okudum da, bu nasıl bi samimi muhabbettir, Allah artırsın Ayrıca da umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız, tabi bende.
-
Kaynak soranların seçtikleri şehir garanti heralde ne güzel stressiz çalışıyorlar keşke benim de olsa
-
arkadaşlar elinde konu bazında bir dağılım olan var mı?
ilan metninde mesela 3lü iktisatlar yok(ua, tr ekonomisi ve büyüme), geçen yıllarda soru gelmiş ama. medenide miras, mikroda emek piyasası gibi konuların çıkma durumu hakkında bilgisi olan varsa çok memnun olurum. -
@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Kaynak soranların seçtikleri şehir garanti heralde ne güzel stressiz çalışıyorlar keşke benim de olsa
"BELKİ" Senin ilk yıldır ondan olabilir mi. Çünkü buradakiler in çoğunun 2 3 4 hatta 5 6. Yılı olanlar var. Birzahmet kpss puanları yüksek olsun. Onun için yolun başındasin -
Kasım 2015'te yeni soru sormadılar heralde. O kadar kolay bir sınav olmuş ki her yer 85'e dayanmış. Bu sene zor olsun belirleyici olsun.
-
@O'connor 2014 ten bu yana evet yolun başındayım