2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@O'connor 2014 ten bu yana evet yolun başındayım
Puanınızı kaç acaba. Eğer 2014 ten beri bakıyorsaniz
-
Ekim 2014 ten bu yana evet. 76
-
@O'connor 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@O'connor 2014 ten bu yana evet yolun başındayım
Puanınızı kaç acaba. Eğer 2014 ten beri bakıyorsaniz
Nasip bu işler hocam. 2015 kpss de ilk girişim olduğu için düşük puan aldım. 2016 kpss de sınav anında rahatsızlandım ve sonuç bu. İnşallah bu guy alımında ve kpss de olur. Yine de ne olursa olsun hayırlısı olsun.
-
Bugun aciklanir mi? Mesai yapiyolarmidir acaba
-
Şuan kimse mesai yapmıyordur herkes 3 günlük tatili de birleştirip tatile bile çıkmış olabilirler. Ah işsizlik ah parasızlık... Biz de güzel havalarda gireceğimizin belli olmadığı sınava hazırlanalım.
-
Arkadaslar size zahmet şurdaki 55. Soruya bakar misiniz sorunun cevabi tahakkuk esasi ve dogru oldugunu soylememe ragmen bir takim arkadaslar cevabin nakit esasi oldugunu soyluyorlar. Bi el atin şuna -
@aycan adem de de sorunun cevabı nakit esası kuzu zaten imecenin açıklamalarını okuyunca da nakit esası diyo son paragrafta bütçe gelir gider nakit Esası kamu gelir gider tahakkuk esası diyo büyük ihtimal cevabı yanlış verdi
-
@aycan butce gelir ve giderleri nakit kamu gelir ve giderleri taahhuk diye biliyorum bende
-
@aycan Ademde cevap C diyor
-
@ddguy Peki KMYKK md 51 ne olacak
-
@aycan buna gorede cvbin nakit esasi olmasi gerekmiyomu butce gelir ve gideri sordugu icin
-
@ddguy evet ne demek istedigini simdi anladim ama soyle de bi durum var ki devlet butcesi dersinde nakit esasinin sıkıntısından dolayi tahakkuk esasina gecildi diye bisey vardi
-
@Grimmjow şu an kitap önümde Dr açık yeni Basım cevap d diyo
-
@aycan bak o cizdigin yerin altında bütçe gelirleri tahsil edildiği bütçe giderleri ise ödendiği yılda muhasebelestiri lir diyo bize bütçe gelir gider i soruyo kamu gelir ve gider değil adem de öyle açıklamış
-
@ddguy Benim ki eski basım ondan kaynaklı herhalde sonuç olarak cevap nakit esası mı olacak kurum ne kabul etmiş o da var saçma sapan yanlış cevapları kabul ediyorlar
-
@Grimmjow adem de nakit esası aslında imece nin açıklamalarında da nakit esası imece de de altta ayrım yapmış kamu ve bütçe diye sanırım cevap nakit esası
-
@ddguy asla aklima yatmadi ama cevap olarak nakit kabul edilmisse ezberden baska care kalmiyo
-
-
@totti
Elimde bunlar mevcut umarım isinizi görür -
@dlkdr iş görmez mi hiç teşekkür ederiz