2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Gib teki güvenliğin bile haberi vardır ne Zaman açıklanacağından ama bizim haberimiz yok
-
@aycan deriz ya niye demeyelim:)
-
@aycan len sende mi urfa yazdın istanbul değil miydi senin ya
-
@köyün-ağası şimdi den urfa li olmaya mi başladın sen o profildeki foto nedir ya
-
-
@ddguy Ben onu @köyün-ağası icin soyledim yoksa istanbul benim tercihim verilmis sozlerim var dur karistirma ortaligi
-
@köyün-ağası Allahın hakkı üçtür bu sefer olacak inaniyorum
-
@aycan yav benim ortalık karistirdigim yok nicün herkes bu diyer anlamirem
-
@ddguy ateş olmayan yerden duman çıkmaz yavrucum
-
@aycan haydaaaa
-
@siyasetbilimci insallah gelir bende 77.607 ile yazdim
-
@ddguy Bile isteye yapiyosun demiyorum söylediklerin oraya gidiyo diyorum öyle bana hayda falan yapma seviyorum sana takilmayi
-
@aycan ya bi şey soruyorum yanlış yere cekiyonuz ha sonra benle ugrasiyonuz küçücük bi şeyim niden benimle ugrasiyonuz he
-
Neden açıklanmıyooooo sabrım taştı
-
Şurda 100 kişi otursa diğer taraftada bir kişi.. Diğer taraftaki 100 kişiyi tehdit eder o teklik..ya yok etmek isterler ya da kendi yanlarına almak isterler.. Farklı olsun farklılık olsun istemezler çünkü herkesin içinde o bir kişi gibi sınırların dışına çıkma özgürleşme isteği vardır
-
@reagan dücane cündioğlu
-
arkadaşlar bir sorum olacaktı bu geçmiş yıl sorularına baktığımda sanırım en stabil alan muhasebe gibi duruyor? yani pek değişmemiş yıllar itibariyle sorular ama yanılıyor muyum ? bir de muhasebem diğerlerine göre biraz zayıf açıkçası ferhat yıldız çıkmışları bitirdim üstüne de guydaki çıkmışlara bakıyorum ama ne derece yeterli olur bilmiyorum ?
-
@aycan 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@köyün-ağası Urfanin etrafi dumanli daglar aman aman diyebilecek miyiz acaba
Urfa Urfalilarin hakkıdır. İnşallah dışarıdan fazla yazan olmamıştır.
-
@Guy63 urfanın nüfusu kaç ki iibf li çok mu:)
-
@Obra her nekadar cikmis sorular sorulsada o sinavda 650 kisi filan 100 aldi . Bu oran kim ne derse desin normal degill?