2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@köyün-ağası bence o arkadaşın her zaman aynı puanı alırdı benim demek istediğim bu :slight_smile:
-
@aycan yukarıda arkadaş açıklamış durumu zaten ya esrarengizlik bir durum yok bilindk şeyler
-
@Klay-Thompson birincisi istanbulun nüfusu 20 değil 15 milyon. ikincisi asgari ücretliyi geçtim 3000-3500 lira maaş alıp da 1500 lirasını sadece ev kirasına veren insanın bnm gözümde aklıyla zoru vardır
-
@ucanizmirli Tamam en akıllı sensin tamam
-
@sınavstilisti daha yeni çözdüm bazı soruları yanlış bazıları eksik 4 5 soru kadar
-
@kilici teşekkür ederim
-
@köyün-ağası hocam onu bana bı atar misin bakmadım demeyim
-
@ucanizmirli istanbulda herkes 1500 tl ev kirası vermiyor 1500 tl ev kira kazancı olanlarda var fabrika sahipleri müzik film yapımcıları falan türkiyenin kalbi İstanbuldur varsın 15 milyon olsun ne farkeder birinci ikincisi demişsin topu topu 2 nedenden dolayı istanbulda yaşayanlar keriz olmamalı hedef meselesi
-
Ankete katılamayan arkadaşlar !
Facebooktaki KPSS A grubuna tıklayın, sol tarafta ''bu grupta ara'' diye bir kutu var. Oraya Furkan Karkın yazın. anketi görüceksiniz katılın. hadi bakalım -
@sınavstilisti ben onun çıktısını almıştım facede neytullahın grubunda var kime sorsan gösterir benim disk te vardı ama yer olmadığı için silmiştim:)
-
@meltem_90 facebook hesabim yok ne yazık ki. Sanırım buradaki çoğu kişide benimle ayni durumda
-
@Klay-Thompson sadece 2 tane neden yok bunu sen de biliyosun. Madem o kadar güzel ve çekici bir şehir o zaman neden yüksek puanlıların neredeyse %80-90 ı istanbul dışında bir yer seçti. Bu kadar güzel ve huzurlu bir şehrin en az 85-90 ile kapatması lazım
-
@dude o da var dimi doğru. ama ankete ulaşamayanlar vardı onlar işaretlesin son gün artık ^^
-
@meltem_90 sağlık olsun diyelim. Ama çok da kafaya takılacak bir süre kalmadi yarın açıklanır herhalde. Her halükarda kpss ve sıralamaya girebildiysek Guy için hazırlanmak gerekiyor.
-
@ucanizmirli benim puanım 86,307 sıralam 1950 istanbulu swötim yüksek puanlılarında bir çoğu istanbulu seçti nerden biliyorsun seçmediğni
-
@meltem_90 anket sonuçlarını buraya yazın facesi olmayanlarda görsün.
-
Facebook kullanmıyorum en iyisi gonderebilcek başka arkadasi bekleyim olmazsa face açayım teşekkürler yine de @köyün-ağası
-
@sınavstilisti bu 10 numara guy dediginiz neytullah in paylaştığı demi
-
-
@fiendish Tamam o zaman