2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
-
Bilmiyorumki hocam 10adet denemeymis. 10numara guy diyorlar @ddguy
-
@Klay-Thompson yarın veya öbür gün görürüz istanbul kaçla kapatır
-
@meltem_90 hala şu Mersin'e şaşırıyorum. Rüyamda gördüm ama tercih etmedim
-
@meltem_90 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Asil urfa Şampiyonlar ligi olmuş bence
-
@ucanizmirli düşük kapatır 4000 kişi alıyor bunu bilemeyecek ne var ama 3000i yüksek puanlıdır. Sen nereyi yazdın bursayı mı
-
@dude istiharede mi:) grupta biri başvuruların son gününde istanbulda ev tuttuğunu görmüş sonra istanbul'u tercih edip atanmış. ben de rüyamda gördüğüm ili yazdım ama ankette aşırı bi tıklanma olmuş umudum sıfır:)
-
@meltem_90 belkide istihareydi ve ben farkına varamadım benim pişmanlığım kurum sınavları sonuçlarında belli olacak. Olurda mülakat için sıralamaya giremezsem işte o zaman hayatımın sonuna kadar anlatacak bi anım olur
-
@dude istihare değildir istihare olsa duramazdın hocam bence yazardın mersin'i onun baya kurallarına göre yapılması gerekiyo:) kurum sınavını çok dert etme bence, 73 alanların kurumda 83 üzeri yaptığını aklına getir
-
Mersin kumarını oynadım, mersini mersinlilerden başka tercih eden olacağını zannetmiyordum öyle olacak gibi. Not: mersinliyim
-
@meltem_90 işte o korkutuyor ya beni kpss ye paralel olsa biraz daha rahatlardim belki. Nasip artik ya kimse kimsenin ekmeğine mani olmaz olacağı varsa olur
-
@Klay-Thompson evi, ailesi, düzeni istanbulda olmayıp da istanbulu tercih eden yüksek puanlı şu ana kadar görmedim öyle söyliyim. ben bursa yazdım
-
@guylassakartık Mersin benim açımdan bi kumar değildi hocam. Sorun mülakat aşaması yoksa içimden gecen şehir Antalya idi. Umarim gönlünden geçtiği gibi olur senin için
-
@dude amin inşallah
-
İstanbulu yazan arkadaşlar bence hiç pişman olmaz. Urfa antep izmir ankara bursa üst puanlıları çok çekti gibime geliyor.
-
@dude mersini yazsaydın mesai arkadaşı olurduk. Çok farketmez ama ha mersin ha antalya:):) sıcak very hot:):)
-
İstanbulu yazip yazmamak herkesin kendi tercihidir. İnsanlari keriz olup olmamakla yargilayabileyecek konumda degil kimse. Benim de 80 ustu puanla istanbul yazan pek cok arkadasim var hem de istanbul disindan. Bu tamamen nerde yasamayi istediginle alakali bi konu. Kirasi yuksekmis cartmis curtmus. Kimseyi ilgilendirmez. Hepimiz konusalim, fikirlerimizi dile getirelim ama konusurken birilerini üzer miyim kirar miyim diye dusunmeye basladigimiz an insanlık daha sevimli olmaya baslayacak.
-
@guylassakartık sıcak konusunda Mersin'den mezun oldum koymaz artık hiçbir yerin havasi
-
@dude aga biraz da biz yanalım o zaman. doğduğum yere geri dönmeyi çok istiyorum
-
@meltem_90 hocam anket facede hangi sayfada ?