2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@paaschegibiruh İnsanlar emin şekilde kaynak istiyor diyen bendim ben de kaynamışım arada Benim urfayla bir ilgim yok ama hakim bey.
-
@paaschegibiruh 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@O'connor gerçekten ismini dahi görünce geriliyorum. sen şu "84le urfa yazdım korkuyorummmmm" ya da " yok insanlar emin şekilde kaynak istiyolarmış sınava girceğini bilip sen ise 84 yanlış yqzmadım 84le korkup stres yapansen değilmiydin. Her sayfada ve sınav başvuru saati bitmeden de yaklaşık 763728284773 kere urfa şampiyonlar ligi de ligi yazan sen . Kardeşim senden rica ediyorum vazgeç artık. Şu sonuçlar açıklansın da gir şu lige biz de kurtulalım sen de . Neymiş bu be offf
Yav anketi görünce ben şok oldum. Sen kaç puanla urfa yazdınki bu kadar kızıyorsun. Sen galiba düşük almışsın. Sınırda mi puanın
-
-
-
@aycan liptonu bende çok beğenmiyorum çaykur iyidir
-
bir bakmışsın Antalya 76 ile kapatmış herkes şok ne güzel olurdu
-
@miss-smith sade orta şekerli nasıl olsun efendim yanında tercihiniz lokum mu çikolata mi 12 gün kaldı sınava hadi bakalım yarın büyük gün
-
@ucanizmirli izmiri neden yazmadın gelşrdi belki
-
@Lamıcimiyok hocam ağzını sil bal damliyo
-
@O'connor iyide her il şampiyonlar ligi olabilir zaten herkes tercihini yaptı. Goygoyluktan rahatsız olmaya gerek yok bence çok fazla. Zaten 2 gün kaldı kimsenin moral bozmaya yetecek gücüde yok. Tercihler bitti zaten. İki gün sonra herkes görecek hangi ilin kaçla kapattığını vb. İnşallah Mersin şampiyonlar ligi değildir. Ankette öyle seviniyoz da. Allah şampiyonlar ligine düşürmesin. Tek duam bu.
-
@ddguy şekersiz yanında gül lokumu ️ Ve lütfen şaşal su
Bu arada süpriz yapcak il bence izmir olucak korkulan il düşük kapatacak -
@Guy63 urfa urfalıların hakkı değildir. Kim çalışıp emek verip gerekli puanı almışsa onun hakkıdır
-
@ddguy nasip hocam bu işler geçen sene antalya 73 le kapanacak dese kim inanırdı hiç kimse hiç belli olmaz olmaz bizim ülkemizde belki bu saferde 75 76 arası kapatır inşallah...
-
@Lamıcimiyok sende mi Antalya yazdın hocam puan nedir acep
-
@miss-smith ısparta dan hemmen gül lokumunuz getirtiliyor efendim
-
Antalya ya da mersin dedim. Mersini tercih ettim umarım antalyayı yazmadığım için pişman olmam
-
@ddguy kurum sınavı öncesi buluşalım bi avuç ver zihnimiz açılır
-
@ddguy 76.68 hocam rabbim utandırmasın inşallah
-
@miss-smith @ddguy Arkadaşlar bıkmadınız mı boş muhabbet çevirmekten.GUY ile alakasız konularınızı özelden konuşun lütfen.
-
https://youtu.be/XIykpnvvR4U şu güzel türküyü bırakıyorum buraya bi sakin olun Allah aşkına