2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@casanova*** helal olsun kardeşim hem millete bi ton giydirip hem de yazdığın iletiye gelebilecek tüm eleştirilerin önünü "gerizekalılar" diyerek kapamışsın bravo
-
Bunun saatle tercihle falan bi alakası yok. Bacağını kaybetmiş gencecik bi insanın kötü bi espriye konu olması hoş değil. Ayrıca fotoğrafta shop da yok. Arkadaşın kalbini kırdıysak kusura bakmasın da böyle şakalar yapmaması gerektiğini öğrensin kaç yaşına gelmiş insanlarsınız.
-
@kilici geliyor gönlümün efendisi
-
La ölecem az kaldııııı vergi müdürlüğü açıklamasını guy sandım Ölüyoooom Dostlarrr
-
17 30 da açıklansın artık ya
-
Tansiyonumu gören var mııııı
-
Batmannnnnnnn ses ver
-
@Priss hocam geliyorum kalp atışları değişti yeminle
-
Batmannnnnnnnnnn hadi nolur 77.4 le gireyim
-
@casanova sen kimsin de insanlara geri zekalı diyon ya senin ne haddine burda muhabbete adminler bile katılırken sen kimsin Allah aşkına kendi zekanı öne koymusssun zaten şimdi sesi çıkan insanlar ilan gelmesi için ugrasildigi zaman nerdeydiniz bu ne pişkinlik ya bu ne uslupsuzluk sabahtan beri kimseyi kırmamak için ugrasiyoruz bi kaç kendini bilmez çıkmış konusuyo ya ya sabır ya Allah ya
-
Kalp krizi gecircem yeminle
-
@ucanizmirli yalan mı? Kendime gelecek eleştirilerden korktuğuma değil, hakikatin ona o şekilde tepki verenin öyle olduğu içindi o lafım.
-
van ses ver
-
@casanova*** al abi bi snickers ye
-
Hadi Batman siyrilda gel aradan
-
@casanova*** la adamlar öyle üst zekalı ki tüm millete bir küfür etmediği kalmış. Zekaya bak
-
Bunfa bu kadar heyecan atanirsam dusunemiyorum
-
@casanova*** tamam haklısın bazen çok boş muhabbet oluyo ama böyle millete hakaret etmek yerine özelden konuşun çay tarifinizi desen daha güzel olurdu sanki
-
-
@siyasetbilimci Hocam inşallah gelir batman. güldürdün beni şu halimde bile