2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar işletme iktisadını kendisi not tütmüş arkadaş var mıdır? Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Aklıma takıldı. Kurum sınavı 86 ile kapattı diyelim. 86 yapan 100 kişi varsa bunların hepsi mülakata alınıyor mu? Standart sapma falan da yok bildiğim kadarıyla, yanlış doğruyu da götürmüyo.
-
@karakalpaklı Bende hep bunu merak etmişimdir
-
@karakalpaklı son puana denk gelen herkes aliniyor mulakata
-
@karakalpaklı sın kapatma puanını alan herkes çağırılıyor bi bakmışsın istanbula 6000 kişi mülakata kalmış
-
@ekonomistt1 hocam mesajına bakar misin
-
Arkadaşlar bana nasip olmadı ama isteyene işletme iktisadi ndan imece den çıkardığım 8 sayfalik not var siz kazanın beni güldürun nolur isteyen özelden e mailini atsın bana atayım
-
@ddguy Koca yüreklilerde bugün.:)
-
@karakalpaklı hala şok tayim ya elim.bu sayfaya gidiyo bakıyorum size ama napalım
-
@ddguy İnşallah sen daha iyisini kazanacaksın ben böyle düşünüyorum. Her şeyde bir hayır vardır. Geçenlerde biriyle konuştum kaymakamlık sınavına hazırlanmış çok çalışmış olmamış günlerce üzüldüm ağladım dedi ama sonra iyiki olmamış orası şimdi daha iyi bir yere geldim ve ben yapamazdım kaymakamlıkta dedi. Her son yeni bir başlangıç biliyosun belki guydan sonra bırakacaktın ama şimdi belki önünde çok daha güzel bir yer var. Bu hayatta ölüm dışında her şeyin çaresi var. Sabret, dua et ve çalış.
-
@ddguy Ya sen nasıl bişeysin böyle
Sen sayfanın kurucu üyelerinden sayılırsın elin tabi gider -
@miss-smith misimmmm o bursayi kazaniceksin ben gülicim okay mi
-
@miss-smith bursaydi demi senin
-
@ddguy bursa gitme bi yere bakıyorum sana ilk şok çabucak atlattın çok şükür. Kpss yine giricez iyi puan alıcaz yine bu sayfada ilan koşturucaz. Eğer içeri girebilirsem duyumcu olcam
-
@miss-smith hadi bakalım InşaAllah sana çok güveniyorum misimmmm güldürun beni atlattim biraz yarına iyi caliscam inşaAllah
-
@miss-smith demek sen de bursa yazdın kader arkadaşım
-
@ddguy Çalış kuzum ben geçen dönem istanbuldan elendiğimde kpss ye çok az kalmıştı. Kazanamadığımı öğrendiğim gün sanki dünyadan ayrılmışta dışardan kendimi izliyor gibiydim. Listenin sonuna geldiğimde hayallerim bir çırpıda yok olmuş gibiydi.O gün gece nasıl uyuduğumu hala hatırlamıyorum. Sabah olduğunda hergün alışmıştım mülakat sonuçlarını beklemeye (hani cumadan beri her gün sonuçları bekledikya öyle)
bi an için duyurular sayfasına girdim alışkanlık işte yine bi ağlama sefası... Sonra aileme baktım emeklerime baktım kolay vazgeçemezdim ölü çıkmadı ya evden hala sağlıklıyım ailem yanımda hayatta çok şükür dedim hemen o gün Kapandım odama açtım defterimi kitabımı başladım. Tabi hemen kesilmedi içimin acısı sinir krizleri ama her duygumu masamın başında defter kitap açıkken yaşadım. Demem o ki bu kadar kısa süre kalmışken masandan uzaklaşma. Bak şanslısın bizde varız hemen yanında gibi. -
@aylin 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@miss-smith demek sen de bursa yazdın kader arkadaşım
Evet kader arkadaşım ama baştan umutsuz başlamayalım neden endişelisin?
-
@miss-smith Allah razı olsun zaten destek verdiniz ya şükür dedim inşaAllah bu insanlar sayesinde belki bi şey olur dedim hep yanimdasiniz sağolun hepiniz
-
10 kasım 2012 nin muhasebesi zor mu yoksa ben unuttum da bana mı öyle geldi kankalar ,çözenlerin fikri ne