TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)

KPSS A
    2017 guy 2017 guy sınavı guy ilan 2017
    622
    14278
    3382082
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      miss smith @aysee1993 Son düzenleyen:

@aysee1993 2017 kpss sonrası sayfasında etkiketledim seni

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • aysee1993
        aysee1993 Son düzenleyen:

twşwkkür ederim 🙂 @miss-smith

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • darkpassenger
          darkpassenger @karakalpaklı Son düzenleyen:

@karakalpaklı memleketim acilmis hocam ben orda yasayip giderim cok gezdik evliya celebi olmaya gerek yok yeter 🙂

“Masallar; küçükken uyuyuncaya kadar, büyüyünce de uyanana kadardır.”

• K
            karakalpaklı @aysee1993 Son düzenleyen:

@aysee1993 Öyle komşunun öyle eş dost akrabanın abv.

Ali Fuat Başgil'in dediği gibi "Çalış genç arkadaşım çalış. Namerde muhtaç olmak ölmekten beterdir."
            Umarım hepimizin muzdarip olduğu bu mevzular kısa zamanda sona erer.

Allah Namus Vatan Ittihad

Gökbörü

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
            • M
              miss smith Son düzenleyen: miss smith

YENİDEN DUYUM BEKLEYEN KARDEŞLERİME

@Priss 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları içinde söyledi:

Gel gelelim asıl mesele guy. Dostlar takip edenler bilir 15 mart bakan açıklamasını tutturduk illerin açıklamasını da tutturduk il puan açıklaması tutmadı bir gün erken davrandık. Bu bilgileri aldığım üstatla bugün bir konuşma fırsatım oldu kendisi öğrenci dostu bir insan olduğu için bana bilgileri verir ve bunları çevrene söyle de rahat etsin kardeşlerim der ben de hemen gelip buraya yazarım. Dediğin gibi bugün konuştuk üstat çok kişinin gönlü kırıldı birçok dost kıl payı sınav kaçırdı BaZı 80 üstü puanlılar sınava dahi giremedi dedim. Priss herşeyin farkındayım onlar için ben ee üzülüyorum dedi Peki yok mu Ufuk'ta bir alım dedim gülerek olmaz mı dedi abi daha açık olabilir misin dedim sayı belli değil ama olağan takvimde bir alım daha kesin olacaktır dedi

GUY İÇİN DUYUM BEKLEYENLERE @Priss te

Böyle duyumlara hepimizin ihtiyacı var kurum sınavına girebilmeyi hak etmek demek tamam sınavı kazandık mülakatı geçtik duyumada gerek kalmadı demek değil.Elene elene il seçimi kurum sınavı mülakat derken sadece 2000 kişi mutlu sona ulaşacak.BU DUYUMLARA HEPİMİZİN ÇOK İHTİYACI VAR. 😊😊😊😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
              • aysee1993

bem bu foruma üye olmadan önce okuyorum ekten ve destek buluyordum hiç yalan değil. Allah iyi kalplerinizin ekmeğini yedirsin inşallah ve özellikle çok teşekkür ederim gercekten böyle bi umuda ciddi anlamda ihtiyacm vardı çok çok teşekkür ederim @miss-smith @Priss

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • D
                  ddguy @aysee1993 Son düzenleyen:

@aysee1993 dert ortağım yeni sayfaya teşrif et orda güzel haberler var bi nebze de olsa 😄

• aysee1993

kesinlikle çok çok doğru bi söz...

• O
                      Obra Yasaklı Son düzenleyen:

4t'nin 2017 denemelerini çözen var mı? Abuk sabuk derecede kötü yapıyorum. Pis pis ayrıntıları sormuşlar. Çok fena moralimi bozdu.

N E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • N
                        nitrogb @Obra Son düzenleyen:

@Obra 2015 ini çözdüm sorular güzel ama guy için zor. Hemen hemen kpss ayarında.

Düşten Gerçeğe...

• sınavstilisti
                          sınavstilisti Son düzenleyen:

Hukuk ve muhasebede detay sormuşlar, iktisat ve maliyesi daha guy formunda sanki @Obra bir de çözümlerde doğru açıklayıp cevabı yanlış yazmışlar dikkat edin hocam

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • O
                            Obra Yasaklı @sınavstilisti Son düzenleyen:

@sınavstilisti evet hataları fark ettim ama guya göre zor geldi. Tüm motivasyonumu kaybettim.

• sınavstilisti
                              sınavstilisti Son düzenleyen:

Ben de çok zorlandım ve sadece bilgileri ogreniyim yeter diye kendimi denemekten vazgeçtim çözüm okuyorum @Obra moralini bozma hocam devam et çalışmaya (Bursa yazmadiysan :)))

• F
                                figenkar Son düzenleyen: figenkar

Arkadaşlar kolay gelsin herkese.Ben Antalya'yı seçtim listedeyim de şükür fakat kurum sınavından çok korkuyorum.Çok mu yüksek kapatır? Öyle ki kurum sınavında yapamayacağım korkusu oluyor hep ve odaklanamıyorum

dude H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • S
                                  ShankS Son düzenleyen:

4t Muhasebe çok zor değil mi ya Kpss de bile sorulmayacak kadar zor resmen

• dude
                                    dude @figenkar Son düzenleyen:

@figenkar 9 günümüz var. Yüksek veya düşük kapatmasi bizim için önemli değil artık. Değiştirebilecegimiz şeyler değil. Sen elinden geleni yap olacağı varsa olur olmayacaksa da hayırlısi buymuş deriz. Strese girip zamanını boşa geçirme. Sınav sonunda sonucu ne olursa olsun ben elimden geleni yaptım diyebilmek mesele gerisi kader 😊

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • F
                                      figenkar @dude Son düzenleyen: figenkar

@dude siz de mi Antalya sectiniz? haklısınız teşekkür ederim 😊 evet yapiyorum hocam kaygı ve stres yükü bindi ekstradan işte.9 günü nasıl değerlendirmeyi düşünüyosunuz peki

dude 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • dude
                                        dude @figenkar Son düzenleyen:

@figenkar yo ben Antalya'yayi seçmedim. Hocam benim durumum biraz farkli, bu sene hazirlanmadim kpss'ye unuttuğum çok fazla konu var. Çıkmış sorulara abanip tamamlayabildigim kadar konu tamamlayacağım. Bu sene hazırlanmış olsaydım suan sadece soru çözüp işletme iktisadi ve maliyet muhasebesi kasardim.

Biraz riske girmek gerekiyor benim durumumdayken. Ne kadar özgün soru çıkarsa o kadar sıkıntıya girerim yani 😀

• E
                                          endeks @Obra Son düzenleyen:

@Obra muhasebesi için konuşuyorum soruları guy sınavının çok üzerinde

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • Y
                                            yatutarsa @karakalpaklı Son düzenleyen:

@karakalpaklı hocam mahkeme sureleri dedğin ne değişti valla ıkı saattir arıyorum bulamadım

abba10 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 451
                                            • 452
                                            • 453
                                            • 454
                                            • 455
                                            • 713
                                            • 714
                                            • 453 / 714
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti