2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guyman Açıkçası standart gelen guy sorularından biraz farklı sorulsa en iyi ezberleyen en çok net yapmasa.
-
@miss-smith inşallah sorular değişmiştir de bilen kazanır ezberleyen değil
-
@miss-smith @guyman @TugayÇ sakin olun arkadaşlar ben bursada başlıyım işe hepinizi yanıma aldırcam o yüzden kasmayın çok
-
@TugayÇ şimdi öyle deyince de insan bir garip oluyor evet bilen kazansin ama biz kazanmak için bildiklerimizi unutup sorulari ezberledik öyle de bir problem var
-
valla açıkçası şu saatten sonra değişmiş olması kimsenin işine gelmez hocam net söyleyim çünkü kurum zaten çelişkili sorularla dolu bi de sistemi değiştirip iyice hallaç pamuğuna çevirebilir işi bu da sınavda bize sadece stres olarak döner başka bişey değil ha mantık doğru ama yalan yok hepimiz az ya da çok o sorulara bakarak onlar üstünde yoğunlaşarak giriyoruz bu sınava kurum soru sormayı becerebilse sıkıntı yok da onu da yapamıyolar dolayısıyla onlar çizgisinden şaşmasın kısmetde varsa bizde listede olalım temennim bu
-
@guyan-gelmiş Yani siz de haklisiniz sizi bu noktaya sistem getirdi. Ama kpss puani +80 olup da 1 soruyla kaciran o kadar cok kisi var ki insan uzuluyor. Keske osym yapsa sinavi. O zaman gorurum sirf ezberle sinav kazananlari
-
@ucanizmirli sakin olamıyorum malesef vakit daralıyor
-
@TugayÇ soruları ezberlemedim ve tırsıyorum ama 2 hafta sonra kpss var onu boşlamakta mantıklı gelmiyor kpss guy karışımı gidiyorum bakalım ne olacak umarım sorular calışan ile calısmayanı ayırt eder
-
@TugayÇ bazen bilmek de yetmiyor
-
@TugayÇ vakit bitti bile kardeşim bundan sonrası "hayırlısı"
-
@dude ona yapacak birşey yok malesef
-
10 senedir soru tarzını değiştirmeyen kurum yine değiştirmez. komisyonlar değişir baki olan soru tarzıdır
-
YAW illaki kurumun aklına karpuz kabuğunu getireceksiniz. Bi çıkın hava alın
-
Arkadaşlar guy yazılı ile ilgili bir durumda tedirginim.Okadar çok sohbet sayfalarca var ki sınavla ilgili konuşulan çok az şey bulabildim oyüzden önceden cevabı varsa lütfen kusura bakmayın. @paretowilfredo @aliveli @Antimülakat belki bu konu da bir cevapları vardır.Sorun şu; guy çıkmış soruları çözdüğümde asla 80 üstü bir şey göremedim rahat bir şekilde ama her yıl 83 85 duyuyoruz kapatma puanını bunun sebebi bendeki eksiklik mi anlamadım birde yanlış bir çok soru olduğu düşüncesindeyim bu sorular doğru mu kabul ediliyor buyüzden mi bukadar yüksek puanlar anlam veremiyorum bu şekilde sınavdaysa yapacağım 80 olacak ve kendimi en yeterli hissettiğim dönemde bu puanla guy yazılıyı geçemeyeceğim tedirginlik var üzerimde, bu guy yazılısı kapanan taban puanlar yanlış sorularla ilgili bilgilerinizi bekliyorum saygılar.
-
@yldzkrc sadece son sınavda 85leri gördü sınav. ondan önceki sınavlarda 80 i gören çok il olmadı.
-
@nitrogb evet genel olarak haklısınız ama son sınavda olsa bir önceki 82 83 leri gören illerde olsa bu tedirginlik yaratıyor birde yanlış soru olmasa Eminim bukadar hazırlanan arkadaşın sonucu çok daha yeterli olacaktır.
-
@yldzkrc hocam son sınav çok kolaydı bu nedenle puanlar beklenenin üstünde 10 puan üstte kapattı. Ondan önceki yıllarda bu kadar yüksek değildi. Eksik olduğunuz dersleri tekrar gözden geçirin ve onlar üzerinden daha detaylı soru çözümü yapın. Diyelim bütün icra iflas sorularını kaçırıyorsunuz, bu dersten ekstra soru çözümü yapın.
-
........
-
Siteye girince yanlış yere geldim sandım EmekleriniZe sağlık kankalar güzel olmuş
-
Guy bu senede aynı soruları sorarsa seneye 95 leri görürüz gibime geliyor kurumda. Bu sene sorular orta şekerli olur gibime geliyor ve kurum 80e düşer diye düşünüyorum. Soru ezberlemek kazandıracak mı? Bunu merak ediyorum. Ne olacaksa olsun artık. İnşallah seneye bu sene gibi olmaz. Seneye de alım olmazsa iflas başvurumu icra mahkemesine vericem:):)