2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Güzel insanlar, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Tabi ki eleştirileriniz de daha iyisini yapabilmek adına kıymetliler. Profillerinizdeki ayarlar kısmında deri bölümü var. Eğer bu halini beğenmezseniz istediğiniz görünüm seçeneğini kullanabilirsiniz.
-
hocam 4t denemesi olan varsa yollayabilirmi dm den
-
Sınav süresi nekadar oluyor arkadaşlar
-
ty ambleminin rengiyle olan zıtlık hoş olmuş. Turuncu bilgeliğin rengi ve yaratıcılığı tetikler. Ayrıca tam bir yaz rengi güneş açmış forumda Ek olarak tonunda biraz ayarlama yapılabilir belki. Vazgeçtim o da iyi
-
Bu yıl bizim şansımıza sistem değiştirip zorlamazlar umarım.. imeceden farklı olur diyekorkuyorum
-
@yusuf01 Ölmediğimize şükrettigimiz bi yıldan güzel bir temenni daha
-
Bu arada urfacı guycular nolur çok kasmayalım coşmayalım:)
-
Bende diyorum telefonun rengi gitti bi bu eksikti Allahım ya sabır niye hersey beni buluyo diyorum yazı stili de değişmiş muhteşem
-
@yusuf01 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Bu arada urfacı guycular nolur çok kasmayalım coşmayalım:)
Ben kasıp kasıp coşuyorum. Ne yapim elde sadece bu var.
-
Arkadaşlar tertip temettü sorusunu yapabilen bı arkadaş özele gelebilir mi?
-
İşletme iktisadı özet notu olan varsa paylaşabilir mi acaba elimde bir not var ama çok uzun ve guy sorularından alakasız
-
Arkadaşlar Yüksel bilgili guy denemeleri 2017 çözdünüz mü️
-
Bursanın ufak taşları taşları
-
@0626 özelden e mailini yaz hocam bu notu hazırlamam lazımmış demekki ya bi bana çalışmak nasip olmadı dua edin bana nolur şu kpss yükselsin
-
@miss-smith seninle bursada rakibiz ama en çok senden tırsıyom sen ilk 10 da ol ben 200. olarak müloya kalsamda olur sorun yok
-
Arkadaşlar soruları hazrlayan komisyonun değiştiği söyleniyor doğruluk payı var mı eğer öyleyse Adem kılıç ve İmece yalan oldu
-
@hakimim_25 komisyon değişmiş olabilir ama soru tarzının çok değişeceğini sanmıyorum
-
Oo bayadır girmiyorum foruma cıvıl cıvıl olmuş ne güzel Bursa rakiplerime de selam olsun çok da sey yapmayin bence
-
@guyman 200.olmaya ben adayım yeterki olsun
-
@miss-smith yani kapama puanı beklediğimizden yüksek oldu ne var yani kurum puanıda beklediğimizden düşük olsa