2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
-
@konkordato akşam eve gittiğimde atacağım dün atmayı unuttum
-
Arkadaslar bu son anayasa degisikligiyle ilgili surekli farkli bilgiler dolasiyo yururluge giren maddelrle ilgili net bilgisi olan paylasabilir mi?
-
imeceyi çözüyorum 20 yanlış 4t denemeleri çözüyorum 40 yanlış sanırım benden olmaz. Acilen moral verebilecek birilerini arıyorum 40 yanlış ne ya tövbe est.
-
arkadaşlar ben cok korkuyorum bu zamana kadar hep cikmis sorulari döndüm durdum iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum ama olmazsa diye uzuluyorum sizce kurum sinavina cikmis sorulari calisilarak gecilir mi
-
@dlkdr sanırım kutluay kararlı twitterdan pdf olarak paylaşmış bak istersen
-
........
-
@totti 4t salla bence hele muhasebesi kpss nin bile üstünde ama imece 20 biraz fazla
-
@ShankS hocam çoğu il için 80 yeterli olacaktır guy için ama imece sorularını her yerde karşımıza çıktığı için bencede fazla ama durum bu
-
@totti 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
imeceyi çözüyorum 20 yanlış 4t denemeleri çözüyorum 40 yanlış sanırım benden olmaz. Acilen moral verebilecek birilerini arıyorum 40 yanlış ne ya tövbe est.
4t'yi boşver hocam. ben geçen sene çözüyordum onu 70'i geçince takla atıyordum bu sene hiç bakmadım bile.
-
Imece soruları ezberledim. Farklı soru çıkarsa yandık
-
@totti 80 le kapatabilir ama yinede temkinli davranmak lazım
-
@ShankS şu süreçte 80 e kadar düşeceğini sanmıyorum. Tabi sorulara da bağlı .
-
Oh be bir ben değilmişim inşallah emek veren hakeden herkes girer
-
@totti hangi yil cozdugune bagli 20 yanlis yaptigin yil en yuksek kacla kapatmis ona bak oyle.dusunme baska denemeleri baz alma moralini bozma
-
-
@brkmrv 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@dlkdr sanırım kutluay kararlı twitterdan pdf olarak paylaşmış bak istersen
Kutluay kim ? Link yollarmisin?
-
-
Arkadaslar verginin nakliyle yansima arasindaki fark nedir
-
@brkmrv allah razi olsun dolanip duruyodum nerde var diye. Guyda ili tutturamadim moralim cok bozuldu tekrar kpssye giricem ama bu basliktan vazgecemiyorum