2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@butceacigi inşallah en iyisi olur senin için.. rica ederim bu arada
-
dişimizi sıkıyoruz yapıyoruz da artık yeter diyen var mı benim beynim artık almamaya başladı performansımda ilk ilanın geldiğindeki gibi değil bilmiyorum sizde durumlar ne alemde
-
@guyman 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
dişimizi sıkıyoruz yapıyoruz da artık yeter diyen var mı benim beynim artık almamaya başladı performansımda ilk ilanın geldiğindeki gibi değil bilmiyorum sizde durumlar ne alemde
geçmiş soruları dönüp duruyorum. ona güveniyorum sadece ezberleyim giricem bu saatten sonra ben de not vs. okuyamıyorum.
-
@SR ya okusam da fayda etmiyo ki inşallah sınavda aklımıza gelirde yaparız çalıştıklarımızı unutmayalım yeter
-
@guyman bu sene kpss ye hazirlanmamis ve en basit sorularda bile takılır hale gelmis biri olarak 30 günde tüm tekrarlar ve 3 defa imeceyi döndüm. Ama haftasonundan beri bir cümle bile okuyamiyorum akışına bıraktım
-
@dude valla kardeş zaten benim oldu 4 yıl ben bu guy olmazsa dahada o kapıyı zorlamam hazırlanmadım da zaten girecem de öylesine yani ne gk gy biliyom ne bişey guya çalıştığım kadarıyla girerim işte sonrada zaten kapatıp defteri askerlik beni bekler en güzeli orası en azından vatan için çalışır 5 ayda kafamı boşaltırım napıyım
-
@guyman 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@dude valla kardeş zaten benim oldu 4 yıl ben bu guy olmazsa dahada o kapıyı zorlamam hazırlanmadım da zaten girecem de öylesine yani ne gk gy biliyom ne bişey guya çalıştığım kadarıyla girerim işte sonrada zaten kapatıp defteri askerlik beni bekler en güzeli orası en azından vatan için çalışır 5 ayda kafamı boşaltırım napıyım
Al benden de o kadar. Sınavı geçersek mülakatı bekleyeceğiz. Geçmezsem Ağustos celbi e gideceğim.
-
2 gün önce son guy soru cevaplarını isteyen olmuştu dün atamadım kusura bakmayın tatmin etmiyor ama hiç yoktan iyidir
-
Teşekkürler @Grimmjow
-
-
-
@Grimmjow tesekkurler
-
ARKADAŞLAR ANADOLUJET UÇAK KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA YAPMIŞ ÇOK UCUZA GELİYOR
-
@msaka verginin nakli borclar hukukundaki borcun nakli gibi birsey. yani yansimadan cok farkli.
-
İstanbul'dan sınava girecekler için otobüs biletini saat kaç gibi alsak sınava en uygun zamanda Ankara'da oluruz.
-
@eomer Istanbul Ankara arasi 5 bucuk 6 saat suruyo..eger 1 gun once gidip konaklama sansiniz yoksa gece 1 gibi alin derim her ihtimale karsi.erken gitseniz skinti olmaz ama yolda bi terslik yasarsaniz yetisememe ihtimaliniz olur.
-
Arkdşlr belki alakasız ama halsizlk için ne önerirsiniz kan değerlerim bir ara düşmüştü ilaç ve iğneyle düzeldi şimdi ne halde bilmiorm doktora gitmedm ama kendimi ihmal ediorm derslerle savaşıorm bazen su bile içmiorm iyice halsiz kaldm
-
@1903bjk Gece 11-12 gibi çıkmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye.Artık otobüste son tekrarları yapar sınava girerim.
-
@eomer 11-12 olursa daha iyi olur tabi garanti olur..yolum uzun ben de otobus icin bi ders ayirdim ins calisabilirim
-
@eomer kardeşim bazı firmalar üçüncü köprüyü kullanıyor,eğer avrupa yakasından bineceksen 8-9 saat üzerinden hesapla.. üçüncü köprüyü kullanmayan firmalarda 5-6 saat sürüyor.. buna dikkat edin..