2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar illerin kapatma puanları geçen yıl neden yüksek ki?Mesela son iki yıl 2014 ve 2015de kolay ama eskişehir izmir 80lerde kalmış.Bursa 84 herhalde.Niye böyle geçen yıl derlenmiş sorulara baktım öylede kolay durmuyo.
-
@guyguy imecenin piyasaya çıkması biraz artırdı bence bir de son yıllarda insanların kpss ye daha çok yönelmesi daha çok bilinçlenmesi önemli faktörlerden
-
Muhtemelen soran olmuştur ancak ben kaçırdım... sınav yerlerinde eşyalarımızı birakabilecegimiz emanetci var mıdır?
-
@guyguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar illerin kapatma puanları geçen yıl neden yüksek ki?Mesela son iki yıl 2014 ve 2015de kolay ama eskişehir izmir 80lerde kalmış.Bursa 84 herhalde.Niye böyle geçen yıl derlenmiş sorulara baktım öylede kolay durmuyo.
benim tahminim il sayısı az olduğu için her yerde yüksek puanlı adaylardan çok vardı ilk etki o. 2. olarak imece de büyük katkı yaptı.
ayrıca kimisi kolay dese de son sınav hiç de kolay bir sınav değildi.
-
@guyguy çok yönlü cevap vereyim piyasada dolanan bahane 1) çok kolaydı sınav
2) çıkmış soru çok vardı
kendi düşüncem- çıkmış soru evet varmış ama yayınlananlara bakarsak bana 2014 ve 2015 16 mayıs daha kolay geliyo değişir ama bana öyle geldi hepside son sınavda çıkmış değilmiş
- sınav ortalamaymış ne çok kolayne çok zor bence
- Yüksek kapamasındaki etken kpss den sonra normal döneminde gelen bi ilan olmasına bağlıyorum kasımda sınava girdi insanlar ve bunu bekliyolardı zaten
5)fakat şuan puanı olsa dahi bırakan soğuyan çok insan oldu 1 sene sonra sınava giriyoruz ve bu illaki etkileyecektir diye düşünüyorum - Sözün özü herkes şu 45 günde ne yaptıysa o ve kısmete bağladık artık olursa olur olmazsa da çok üzülmemek lazım sonuçta bu da hayatın bir sınavı ve bir yönden artık kimsenin yapacağı pek bişey kalmadı herkes sonlara oynuyor
-
En çok korktuğum dersler işletme iktisadı idare idari yargılama.Bunlar inşallah sınavda zorlamaz.İdare iyuk için en iyi kitap hangisi?Themis ve nohutçu hariç
-
Bu sınava 4.girişim olacak. Geçen seneki sınav kolay bi sınav değildi çok çeldirici sorularda vardı. Yüksek kapatmasının nedenine gelince sınavdan tam 1 ay önce adamın biri başka bi forumda illerin kaç puanla kapatacağını yazmıştı ve ne hikmetse tutturdu.guy tarihinde ilk defa bu kadar yüksek kapattı ve tam puan alan yüzlerce kişi oldu. Benim aklıma nedense millet çok iyi çalışıyor gibi iyi düşünceler gelmiyor son sınavda var bi şaibe.inşallah bu sene aynı tantana olmaz
-
@konkordato banada öyle geldi derlenmiş sorular var hani öyle 85le kapatacak bi sınav değilmiş gibi duruyo.2016 kpss kolaydı puanlar uçtu.Adamlar 82 puanlarla açıkta kaldılar.Şöylr düşünüyorum kolay olursa sınav çoğu kişinin canı yanar özelliklede benim gibi sadece çıkmış çözenler için.
-
@guyguy sadece çıkmış soruyla hazırlanmak da rus ruleti hocam. Belirleyici olan özgün sorular oluyor zaten.
-
@Obra 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@guyguy sadece çıkmış soruyla hazırlanmak da rus ruleti hocam. Belirleyici olan özgün sorular oluyor zaten.
rus ruleti bazen çok şey kazandırır
-
Gencler , Cumartesi sinava gelecek ve kalacak yeri olmayan 1 kisi bana ozelden yazabilir. 3 kisilik bir oda rezrvasyonmuz var bir arkadas gelmiyor 2 kisilik odalar da dolu uygun fiyata anlastik kalacak yeri olmayan 1 kisi ozelden numara birakabilir.
-
Stagflasyona karsi uygulanan maliye politikasi sorusu heryer farkli bi cevap verilmis dogru olan ne sizce
-
Sınav tam olarak kaç dakika?
-
@msaka selektif maliye pol.
-
@Teklif-eğrisi bana da o mantikli geldi de adem kilic da kendine ayri bi mantik uydurmus heralde:)
-
-
@Teklif-eğrisi 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@msaka yurusun gitsin o da ya.bi ton yanlis cevap var onlari bi duzeltsin ayiptir ya..imecede de enflasyonu onleyici vergi gelir vergisidir diyor orda da hata var
geçici vergi değil mi o sorunun cevabı?
-
@SR gider
-
@guyguy geçen yılın soruları nasıl zor diyorsunuz anlamadım bana aşırı kolay geldi gerçi öküz gibi çalıştığım için de olabilir tabi
-
@Teklif-eğrisi doğru degil mi o enflasyonda en etkili vergi gelir vergisi diye ogrendim ben de.
bu arada, guy sinavina cok kolay vs deniyor hep. 2016 kpssde maliyede yanlis 3 sorumdan biri guyda cikmis daha once keske onceden cozmus olsaydim:) yani bence kucumsemeyin o kadar da bu sinavi.