2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@rayid sen neyin pesindesin basvurdugun hiçbir sınava gitmemissin :)))
-
@rayid sgk denetmenlige kasten mi gitmediniz.eger boyleyse gercekten vebal aliyorsunuz benim gibi az farkla kaciranlarin
-
Sinav suresiiii??? Biri cevap versin ya
-
@duranvarlık 100 soru 150 dakika
-
@darkpassenger emin misinn 120 diyen var kardes
-
@duranvarlık ne farkeder kardeş 2015 de 150 dakikaydı
-
@rayid bu kadar kul hakkı yedikten sonra iki yakan bir araya gelmez zaten. Bi de övüne övüne anlatıyo ya şuraya başvurdum girmedim buraya başvurdum girmedim diye. Senin gibiler inşallah hiç bir yere giremez ömür boyu
-
@Teklif-eğrisi o kadar yazidan sadece bunumu anladin.hazirlanamadigim icin gitmedim mülakata buda zaten yeterli bi sebep.basvururken daha bir ay var calisirim deyip basvuruyorsun. sinava basvururkenki psikolojinle sinava girerkenki bir olmuyor. diploma onayi, evrak teslim etme vb gibi bir cok zahmetede katlandim ustelik.sinava giremeyisinin temel sorumlusu sensin,suçluyu başka yerde arama.
-
@rayid O değil de bütün bu sınavlara girebilmene aracı olan Kpss ye nasıl girmeyi başardın onu merak ediyorum kardeşim. Bende biraz tereddüt var da ..
-
Yolda giderken göz gezdirilecek son tekrar niteliğinde notu olan varsa paylasabilir mi arkadaşlar..
-
@darkpassenger ne mii farkeder 30dk benim ilk girisim biraz telasliyim ondan sordum sende ne farkeder deyince her turlu 100dkda bitiyor demek istedin sanirim
-
@joeblack16 gkgy iyi sayisalciyim.hukuku sıkıyorum en az 10 dogru yapiyorum. maliyeye su meshur 70 sayfalik nottan sadece son gun calisiyorum 20 dogru yaptim vergiyi sikmama ragmen.maliyeye 1 gun calissan 20 1 hafta calissan 25 1 yil calissan yine 25 yaparsin oyle bi ders. muhasebede son bir hafta dönen varliklari bitirdim duran varligi okuyup gectim ticari matematik+tablo analizi 20 dogruda ondan yaptim,zaten siksan 10 tane tutuyor 10 tanede ben yapmisim. iktisadim iyi turkiye ekonomisi ve iktisat okullari dersi aldim mikronunda ilk konularini yapiyorum 15 dogruda o. kamu ve uluslardan calismadan 15 civari netlerim var.sosyoloji ve siyasetle baya ilgilenmistim zamaninda. kitap ismi teori sorularini affetmiyorum. zaten cekocuyum 19 dogum vardi is ve sosyal guvenlik hukuku batirdi beni.
-
@arnolt standart sapma yok guy da netin neyse puanın o
-
@joeblack16 ben biraz yanlis anlamisim.
-
@rayid sallayarak ve son gun calisarak bu kadar net cikarabiliyosan keske sinavlara da girseydin.sallardin.
-
@1903bjk daha belirgin olmasi acisindan baska bi sinavdan ornek vereyim yds de ingilizce bilen 40 aliyor hic bilmeyen 30 aliyor cunku bi esigin altindaysan fark etmiyor. hukuk ve iktisatta biraz bilenle hic bilmeyen arasinda fark yok. hukuktan sıkıp 10 tane yapıyosan 3 ay calisip girsen 15 yaparsin. maliye ve muhasebe ders degil.
-
Hani kütüphanelerde sabahlayip sınav gününe bilet alanlar virgullerle giremedilerya, bir vicdan kırıntısı oluşmadı değil mı sizde? Sanırım malumlar transferisiniz @rayid
-
@halilhy dün düşündüm girme kararı aldım zaten anlık bişeydi
-
Paşama bak senin bu hesabına göre o zaman insanlar sana göre mal gibi bir sene boyunca kapanıp çalışıyor. Herkes o zaman son dk maliyeye bir hafta önce muhasebeye 3 gün kala iktisata vs. çalışsın hukuk çalışmasın nasıl olsa sıksan 10 tane yapıyon 3 ay çalışınca 15 yapıyon gerek yok. Ohh ne ala dünya mantığa gel. Arkadaşım insanlarla bu yaklaşımınla dalga geçiyosun yapma. Sen yapabildin diye bunu bir kural gibi anlatma. Bu senin için bile bir kural değil o sene yapabilmiş olabilirsin ama bu her sene bu şekilde yaparak o puanları elde edebileceğin anlamını taşımaz yapadabilirsin ancak bu sadece seni bağlar. İnsanlar buralara bakarak genel yargı çıkarımında bulunabilir bu yanlış. İkincisi de kimseyi sorumlu tutmaya gerek yok. Biz günlerce forumlarda yalvardık arkadaş mülakatlara gelmeyecek olan yazmasın iş te guya girmeyecek olanlar yazmasın diye insan girip girmeyeceğini (ÇOK çok önemli bir durum olmadıkça ölüm hastalık vs.) bilir. Ben hiç çalışmadım diye sınava gitmeme mülakata gitmeme diye bir bahane olamaz. Bu tamamen gerçekten çalışan bir insanın sınava girmesini engellediğin için kul hakkıdır. Bunun başka bir açıklaması yok vicdanını rahatlatmaya çalışma boş yere. Belki o adam kpss de bir aksilik yaşadı senin kadar puan alamadı ama çalışmayı bırakmadı ve kuruma hazırdı sen yazdın o adama sıra gelmedi giremedi sen de sonradan sınava çalışmadım gitmiyorum mülakata çalışmadım gitmiyorum diyosun ee şimdi o çalışan adam çalışmıştı kendini hazır hissetmiyorsan en baştan başvurmuycaktın. Sınavla ilan arası 45 günde zaten bir insan 45 gün önce yaparım ben bunu diyip de 45 gün sonra yok ya hazır değilim gitmiyorum diyorsa ben buna çok da inanmam kimse kusura bakmasın.
-
@guyman herkesin dilinde kul hakkı ama gel görki torpilsiz işe girmek imkansiza yakin, kesin senin REFERANSINDA yoktur.