2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Sinav suresi ne kadar arkadaslar???? 2 saat diyen vaar 2bucuk diyen var
-
Arkadaslar ben guy sinavina basvurdum fakat konulari yetistiremedigim icin girmeyecegim ileriki guy sinavlarinda sorun olurmu bu
-
@antimadde olmaz niye olsun
-
@duranvarlık kardes kota gibi bisey varmi onu merak ettimde onun icin sordum
-
@antimadde ben 3kez mulakattan elenme hakkin var diye biliyorum dostum.kurum sinavi icin gecerli degil bildigim duydugum kadariyla
-
@duranvarlık eyvallah tesekkur ettim
-
@duranvarlık 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@antimadde ben 3kez mulakattan elenme hakkin var diye biliyorum dostum.kurum sinavi icin gecerli degil bildigim duydugum kadariyla
3 kez mülakattan elenme şartı mı? ben öyle bir şey duymadım yanlış olmasın sizin bildiğiniz ?
-
@meltem_90 ben de duymadim. 4 kez guydan elenen duydum ben mulakatindan
-
Hadi kurum kaçla kapatır furyası başlatalım. Benim tahminim Bursa +85. Sizce ??
-
@antimadde herkesin merak ettiği soruyu soruyorum. Kardeş hangi ili tercih etmiştin
-
@safiTÜRK69 hocam inan yazsam mı yazmasam mı dedim ben de naçizane fikrimi söyleyeyim. keşke girmeyecegim diye yazmasaydınız buraya
-
@Mimar benim tanıdık bi abim 7.mülakatında guy oldu
-
@Fabrizio 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
emek arkadaşlarım yarın sınav için ankaraya gidiyorum bi gün erken gidecem. Sınavdan çıkıp evime gelene kadar foruma yazamam. İnşallah heşey gönlümüzce olur, inşallah iş arkadaşları oluruz, başarılar sınavda.
hayırlı yolculuklar dostum. allah mesai arkadaşı olmamızı nasip etsin.
-
..............................................
-
@TugayÇ onu hiç deme o furyayı hiç başlatma
-
Arkadaşlar ben bir şey soracağım sizinde sınav giriş belgenizin çıktısında fotoğrafınız aşağı kaymış şekilde mi çıkıyor mu ? Bende o şekilde bilgisayardan bakınca da çıktı alınca da .. sorun olur mu acaba ?
-
@safiTÜRK69 Antalya kardesim
-
Antalyayı sectim 85 üstü kapatacagını düşündüğümden sınava girmemeye karar verdim
-
@antimadde bence gir sınava hocam hem sorular aciklanmiyor artik hemde bir kez sinava girmeyince devami gelebiliyor.ben 2015 guy ve mhuya konularim cok eksik diye girmedim sonra ayni sebepten vmy yede girmedim. yds ve alesede basvurup girmedim.yazin ilgoc acildi onada basvurup girmedim. 2016 sayistay sinavina son 1.5 ay hazirlanmaya basladim nerdeyse butun dersler 0 di.mikro ve kamu hukuku bitmisti makro ve ozel hukuk yarimdi ticaret ve para banka hic yoktu. 2 hafta kalmisti maliyeyede son 1 hafta calisacaktim.hic soru cozmeden sadece konu calisiyordum. sonra girmekten vazgectim calismayi biraktim. sinav sabahi babam hadi seni sinava gotureyim dedi mecbur gittim. yaklasik 80 puan aldim elendim. son 2 hafta calismayi birakmasam yada vergi ve butce calissam kesin kazanirdim o derslerden 0 cektim. idari hakimligede basvurup girmedim.sgk denetmenligi mulakatinada gitmedim. bu yil yine konularim cok eksik ama girecem guya.
-
@antimadde Antalya'yı 0. Küsürle kaçıran insanlar görse şu yazdığınızı gerçekten ne der bilemiyorum keske bunu buraya yazmasaydınız hocam Benim şahsi düşüncem sınava girmezseniz onların hakkına girmiş olursunuz tabi bu sizin doğal hakkınız saygı duyarım