2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
2015 Kasım'a giremeyen 15 mayıs sınavı mülakatından elenen önceki 2 vmyden elenen bir insan olarak 10 günde tekrarla kazanırsam pes dicem Gerçi iyuk soruları ve bu kambiyo ve şirket soruları hatırlamıyorum
Değişik sorulardırGidersem hukukdan gideceğim bu kadar cins soru beklemiordum
Bu icra kağıdında ne olur sorusu mal beyanı dedim yanlış mı? -
@De_lorean aleyküm selam boşverin arkadaşlar olan olmustur aksam cevaplar da açıklanacak sanırım. Sınava uyumadan sorulara çalışarak gittim ve Gazi eğitim C blok da girdim sınava.
Sınavdan 40 dk önce kimliğini arkadasında unutan ve koştur koştur onu arayan bi çocuk vardı ona çok üzüldüm umarım bulmuş ve sınava girmiştir bir şekilde.
Siz de daha fazla kafa yormayın derim. Suan Kızılay avm starbucks da sınavın iyi ya da kötü bir şekilde geçişini keyif sigarası ile kutluyorum : ) emek veren arkadaşlar ben gibi en azından gönlü rahat ise gerisini Allah'a bıraksın. Kazansam da kazanamasam da gönlüm rahat bir şekilde : )
Bu arada Tekirdağ icin yarışan arkadaş varsa bi el sallasın bana rakiplerim ne yapmış bilmek isterim bir şekilde : )
-
Gib,aylarca sınav sınav diye kafamızı şişirdiniz alın size sınav demiş resmen.
-
Eğerki bu sınavda iller 85 i görsün,daha da guya girmem. benim 20 civarı yanlışım. Ankara için sınırdayım diye düşünüyorum. 81-82 gibi bişe kapatır zannımca.
-
ACİLLLLL YARDIM ARKADAŞLAR! Arkadaşlar kitapçığa imza atılıyor muydu? Ve normal kpss de ki gbi burda yazılanları doğru doldurdum gbi bişi var ya öyle bişi yoktu değil mi
-
@kpssa imza vardı optikte
-
@kpssa Burada yazılanları doğru doldurdum yazmadık
-
@kpssa ...
-
@Obra optikte değil kitapçıkta ödümü patlattınız.kitapçıkta yoktu dimi?
-
@Hayatım-Sınav e ben sınav görevlisine sordum kitapçığımı alırken ona imza atıyomuyuz diye heyecandan unutmuşum.hayır dedi
-
@Ülkü kist amortismanda ilk yıl kac ay kaldıysa o kadar ay hesaplaniyor. Gun dikkate alinmiyor ayın sonu da olsa 1 ay olarak aliniyor. O sebepten 2 ay hesaplandı.
-
Kar dağıtım tablosunda hangisi olmaz diyordu onu ne yaptınız
-
@kpssa....................
-
@safiTÜRK69 puanlar çok büyük düşmez bence. Ben de aynı durumdayım umudumu yitirdim. İstanbul 80'i geçecek diye tahmin ediyorum.
-
@kpssa 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Hayatım-Sınav e ben sınav görevlisine sordum kitapçığımı alırken ona imza atıyomuyuz diye heyecandan unutmuşum.hayır dedi
Kitapçıkta imza yoktu
-
İcra sorusu mal beyanı olan nedir gençler sıfır icra bilgimle aöf de bile 2.5 puan almış biri olarsk️
-
@De_lorean ödeme emrinde mal beyanında bulunma zorunluluğu yoktur. Böyle bir şeydi sanki.
-
@SR eminsiniz dimi şuan çok üzüldüm cidden panik oldum bi arkadaş imza var demiş.optiğe attım ama kitapçığı hatırlamıyorum
-
@Obra Bende İstanbul yazdım ama bence 80 leri görmeyecek son sınavda sorular çok daha kolayken daha az kişi alıyoken ve daha az il varken puanlar böyle dğılmamışken 84 olmuş. Bence 76 77 ile kapatacak.
-
@Ülkü inş öyle olur acayip üzgünüm sınavdan beri. 76-77'ye düşer inş.