2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Teklif-eğrisi egosuunu tatmin eden insanlar yüzünden belki ben kaldım şu anda insan bi şey diyemiyo ya
-
@Okocha guy simavinda yalnis cok soru var maalesef
-
önemli duyuru
Arkadaşlar Erzincan için sınava girecek diğer 49 kişiye sesleniyorum lütfen sınava kasmayin , bende kasmiycam zaten hiç çalismadim . -
arkadaşlar sadık yıldırımın notlarını okumanızı tavsiye ederim guy ve kpss adına yararlı olur buraya pdf yüklenmiyor sanırım o yüzden yükleyemedim
-
.....................
-
@boreas ben o 49 kişiden değilim ama iyi bir sesleniş olmuş
-
Son hafta nasıl çalışmam gerektiğini düşünürken ben
-
@MerveKDM az kişiye seslenmesi kolay oluyor tek tek bulucam. İstanbula falan başvurmadim iyi ki
-
@boreas tabi olaya iyi tarafından bakmak lazımsana bu yolda başarılar dilerim.
-
Arkadaslar biraz saçma soru olabilir ama guy sınavında kalem veriyorlar mi acaba
-
Trump'ın devamlı dillendirdiği ABD'nin Nafta'dan çekilmesiyle ilgili taslağı imzalama düşüncesini unutmayın sorabilirler.
-
Çok yararli bı forum ben imece yi eskiden köylüler arasında yardımlaşma saniyodum
-
@baharvakti kendi kalemimizi götürücez
-
@ceycey teşekkür ederim ösym sağolsun sınav kalemimiz çok
-
@baharvakti rica ederim evet bolca var kalem
-
@boreas 49 olduğunu nereden biliyorsunuz listeden anlayabiliyormuyux kendi şehrimizde girecek olanları
-
@hakimim_25 50 kişi sınava girecek zaten 1 kişi ben varım , kaldı 49 . Matematiğim kuvvetlidir
-
@boreas son puanı alan 10 kişi varsa 59 kişi girer sınava
-
Arkadaşlar son kez yazıyorum işletme iktisadindan notum var 8 sayfalik imece den çıkarmıştım hep isteyen varsa özelden e mailini atsın mesajını gormedigim varsa tekrar mesaj atsın çok altta kalan olmuş sanırım foruma girmem iki hafta batan geminin mallarinda son dağıtım haberiniz olsun
-
@Obra obradovic kardeşim bu öyle değil ki , senin dediğin kurum . Adamlar buna mahal vermemek için virgülden sonra 5 haneyi bile hesaplamislar