2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Hipokrat öğrenirsen bana da söyle:)
-
@menkul_kiymet gumruk birliğinde, birlik dışındakilere ortak tarife uygulanir ama, soruda ise kendi tarifleri diyor.
-
@brkmrv kanka sanırım fakülte ismi değişmiş teknik eğitimin teknoloji olmuş.merkez kampüs girişte soldaki bina sanırım bizim mekan yarına netleştiririm söylerim son bilgiyi
-
@Hipokrat çok sağol haberini bekliyorum.
-
@brkmrv benim 2 yıldır konya ancak bu kez listeye giremeden.. açıktan.. sizlere bol şans
-
arkadaslar, ortalama vergi orani ile marjinal vergi orani arasindaki iliskiyi bilen anlatabilir mi:/ ovo>mvo gibi durumlar vardı ama ilgili notumu bulamadim bir turlu
-
@2016mağduru
mvo>ovo ise artan oranlı
mvo=ovo ise düz oranlı
mvo<ovo ise azalan oranlı -
@nitrogb tesekkurlerrr
-
@brkmrv teknoloji fakültesi merkez kampüste kardeşim orda gryrz
-
sadece imeceyi sürekli tekrar edenler olarak kaç kişiyiz diye çok merak ediyorum,tabi ufacıcık konu tekrarıda yaptım ama yüreğim soğumuyor korkular içerisindeyim : S
-
Arkadaşlar Ankaraya gelince bildiğim herşeyi unuttum Allahım bildiklerimizi yaptır, attıklarımızı tuttur
-
Arkadaşlarlar son guy sınav soruları elınde olan atabılır mı lütfen
-
@SR çıkmış soruları ezberlemek gibi bi derdim Yok hocam sadece birkez çözdüm.
-
Arkadaşlar 2015'deki sınavın aynı gece açıklandığına dair bir kaç yazı görmüştüm doğruluk payı var mıdır?
-
@sofuoglu evet sabaha karşı açıklandı
-
@kahkullu 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR çıkmış soruları ezberlemek gibi bi derdim Yok hocam sadece birkez çözdüm.
hocam orada bizim arkadaşla aramızda bi espri var da yanlışlıkla siz de olaya dahil olmuşsunuz. herkesin fikri kendine tabii, hayırlısı.
-
Herkese hayırlı geceler çok emek verdik çok yol aldık inşallah emek verenler olarak karşılığını alırız ve umarım nasibimiz vardır bu kapıda.Şimdiden başarılar dilerim emek veren dostlara.Önceki sayfaları tam okuyamadım ama sınavlara başvurup girmeyen arkadaşların muhabbeti var sanırım , evet puanınızı aldınız amenna ama bu sizi başkasının nasibine engel olma hakkı vermez nacizane biraz daha vicdanla yürüyün bu yolda..
-
@sofuoglu var kardeşim doğru gece 1-2 gibi açıklanmıştı
-
Liste halinde mi açıklanıyor sonuçlar herkesin görebileceği şekilde mi
-
İnşallah bu sınavda öyle açıklanır da fazla uzamaz o zaman