2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Yazılıdan önce de mi güvenlik soruşturması yapcaklar 15 gün nedir şaka bi yana ülkede yaşanan tüm olumsuzlukların cezasını biz iibfliler çekiyoruz bugün yarın açıklanır inşallah listede adımızı görürüz
-
@James-Buchanan biz bu sınav bizim için son olur ve Allah hayırlı kılar ve yerleşiriz diye dua edelim
-
Vakit geçmiyor.
-
bu güne kadar bekledik. gib daire başkanı talimat verirse bu iş biter.
-
Şimdi düşünüyorum...Optikler okunmuştur, kazananlar belli mi belli sadece ilan kaldı...4000 kişinin adı listeye yazılacak önceki yıllarda 12 saatte tamamlanan bir işlemmiş...dünkü sınav bu saatlerde açıklanmıştı 24 saat geçti üzerinden...Kafamda deli sorular
-
Gib başkanının onayına bakar artık
-
Müdürlerin sınavı 3 günde açıklandıysa bizi niye 15 gün bekletsinler arkadaşlar sabredin bugün yarın açıklanır
-
Yarın olmasın hocam o.
-
SINAVIN uzun sürme nedeni özel fonla çok uğraştım
-
limited şirketin sona ermesi sorusunun cevabı iflasın açılması mıydı müdürler miydi.
-
Yani su gun su saatte aciklanacak demek cok mu zor bu nedir yaa 10000 kisi hayatindan bir gununu sadece sinav sonucunu beklemeye verdi bugun ve baska bise yapamiyoruz nereye gitsen aklinda ayni sey aya ciksak dur ben bi bakiyim sonuc aciklandi mi acaba dicek durumdayiz lanet olsun boyle sisteme bu kadar insani maddi manevi bu derece zorlayan sisteme gercrkten lanet olsun
-
aradım sınav hizmetleriyle görüşmek istiyorum dedim. sonra ne zaman açıklanacak dedim. siteyi takip edin dediler. bilgi veremiyorlarmış.
-
-
SAKARYA 80 dogrum var. Başka yok mu Sakarya?? Bu il için tahminleriniz nedir? KPSS de 78.2 ile kapatmıştı...
-
@James-Buchanan Vermesinler bekletsinler sabır taşı etsinler . Bu nasıl iş arkadaş bunca zaman hemen açıklalayan gib şimdi bize gelince ağırdan alıyor
-
@alperen-turkuaz gib çok kapalı bir kurum değil. içerden bilgi sızması nispeten kolay. illaki bilgisi olan vardır.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
böyle büyük çaplı bir sınavı 3 gün de açıklamak çok zormuş. bugün açıklanma ihtimali çok düşükmüş. cuma günüde idari izinli oldukları için en geç yarına yetiştirilmeye çalışılıyormuş.
-
@2017guy Ben varım sakarya ama hiç cvplara bakmadım moralim bozulmasin diye. Yine bozuk orası ayrı ama bakamadım işte. Hayırlısı olsun.
-
Ya bu sükna dediğiniz cevaplı sorunun tam halini hatırlayan var mı?? Hadi soru konuşalım