2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@wagner istanbul 79
-
@burcudml yapmayın Hocam
-
Sinav bugun yrn aciklanir soru tartismanin manasi yok baydi artik cidden .
-
@guyan-gelmiş Aynen hocam kime?
-
Valla ben de yıkıldım okuyunca umarım geçiştirmek için söylemişlerdir bugünden ümitliydim ben oysa ki @mehlikasultan
-
@burcudml 15gün dedilerse bugün açıklarlar.
-
Son olarak çıkmadan evvel size kim olduğunuza bakmaksızın tamamıyla iyiliğinizi istediğimden mütevellit birkaç nasihatte bulunmak isterim. Öncelikle önümüz kış yani KPSS. Gördüğüm kadarıyla hepiniz de gireceksiniz. O zaman duyum, sonuç, heyecan gibi şeylerle oynaşmayın derse asılın. Eğer KPSS iyi geçerse seneye girmek zorunda değilsiniz ve her ilana başvurabilecek durumda olacaksınız, fakat kötü geçerse hem ilanları kaçıracak hem de seneye de gireceksiniz üstelik GUY sonucu da muamma olduğuna göre külliyen zarar. O kadar para, kitaplar sınavlar onu geçtim katlanılan zahmet. Bilgisayarı kapayıp şu kalan günlerde GY-GK notunuz varsa asılın, alan eksiğiniz varsa da GY-GK yanında alana da ufak ufak bakın.
Gelelim ikinci nasihatimize el şeyiyle şeye şeyapmayın. Sizi sizden iyi bilen yok, muhakemeyi elinizden geldiğince kendiniz yapmaya çalışın. Biliyorum uzun oldu ama seviyorum kardeşim uzun yazmayı ne yapayım! -
Gelir idaresi bunkonuda dger kurmlara ozenirse s...tk gencler kb mayin.
-
@mehlikasultan bence kız milletle dalga geçmiş gibi. Tahminimce bugün yarın açıklanır.gib çok uzatmiyor bu süreci.
-
@evy06 İnşaallah hocam, olumlu ya da olumsuz bilmiyorum ama bu süreç çok yıprattı... Balkona çıkıp YETERRRR diye bağırmak istiyorum!!!!
-
Listede ismim olmazsa fotoşopla falan ekleyin lütfen, kaldıramam ben bu yükü.
-
Bu milletin tahminleri bi bana mı yüksek geliyor 80-81 nasıl olacak bu sorularda
-
Hatay için giren yok mu burda
-
Arkadaşlar ortada bir bilgi kirliliği oluştu bazıları bu gün açıklancak diyor kimileri haftaya pazartesi kime inanacağımızı şaşırdık
-
@ekonomistt1 katılıyorum. Eğer mülakattan eleneceksem yazılıda kalmayı tercih ederim. olayın başka bi tarafı da şu biz yazılıda eleneceğiz ama mülakata kalanlardan da elenecekler olacak. Sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır. dipnot : tam 4 mülakattan elendim.
-
.,,.,....,.
-
@Hipokrat benimde anlayamadığım tam olarak bu
-
Ben aradım bilgimiz yok dediler. Adamlar bi şey söylemezken nasıl oluyoda 15 gün sonra açıklanacak diyolar. İnanmayın bence
-
@slhylmz haklısın kardeşim bu nedir anlamıyorum hepimiz aynı gemideyiz artık farkına varılması gereken bu yalan yanlış bilgi vermenin kimseye faydası yok
-
@safiTÜRK69 bugün açıklanacak mı?