Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor
-
@keynezyenciii elbette var her yıl o civarda puanlarla kapatıyor iller, sanırım Ankara geçtiğimiz yıl 86'ya yakın kapatmıştı kadınlarda, eşim 85,1 ile mülakata kalamadı, sanırım İzmir'de yüksek kapatmıştı. Konya'ya 82 puanlar girenler olmuştu. Taban puanlara ait bir tablo yapmak gerekiyor anlaşılan
-
KYK Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli Kontenjan Tablosu
-
@Antimülakat
Hocam birde benim puana yorum yaparmisiniz 83.9 Niğde dusunuyorm 3 bayan alacak. -
@rlg hocam geçmiş yıllardaki puanlara detaylı bir göz attıktan sonra tekrar değerlendireyim ama yeterli gibi duruyor.
-
Antimulakat inceledkten snra bana bu saydgm iller disinda surayi yazsan daha garanti diyebilecegn yer varsa soylermisin. Kirikkalede olabilir mulakati kayseri ve ankarada olan heryer olabilir
-
Sivasin mulakatida kayserideymis 16 kisi aliyo. Kafam iyice karisti :))
-
@Antimülakat
Tamam hocam. -
@keynezyenciii Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor içinde söyledi:
Sivasin mulakatida kayserideymis 16 kisi aliyo. Kafam iyice karisti :))
Benim da kafam çok karışık urfa yüksek kapatır diye Sivasi da düşünmüyor değilim
-
Arkadaşlar geçtiğimiz yıl taban puanlarını büyük uğraşlar sonucu çoğunu bularak şablon haline getirdik. İçerisinde eksikler, hatalar olabilir bunun için affola. Sınava katılanların sosyal mecrada paylaşımlarından bulduklarımıza göre hareket ettik. Bu nedenle hataları mazur görün, büyük kısmı doğru olduğunu söyleyelim ama ufak tefek, hatalar muhakkak vardır.
-
Arkadaşlar sitemizden geçtiğimiz yıla ilişkin yani 1403 kişilik Yurt Yönetim Memuru alımları taban puanlarını bulabilirsiniz. Oldukça fazla puana ulaşamaya çalıştık, ulaşamadıklarımız için forumda katkılarınızı bekliyoruz. 162 tercih yerinden %80'i mevcut.
-
@Antimülakat link.var mi hocam
-
@Antimülakat hocam en son 900 tane alım olmamış mıydı
-
@brzezinski http://www.tercihiniyap.net/ slayt şeklinde geçen haberler kısmında hocam
-
@kpssmağduru yok hocam 1403 kişilik alım oldu en son 2016 Mart ayında ilana çıkıldı, haziran gibi de tamamlandı
-
@Antimülakat tek il mi tercih edebiliyoruz guy daki gibi
-
@ayse_maku_aof evet, tek il tercih ediliyor. Sanırım başvuru ekranı da sadece tek il tercihi yapılacak şekilde düzenlenmiştir.
-
İlanda bürüt maaşı vermiş neti çok düşük olmuyor mu
-
@ebrocn brüt ne kadar hocam açmıyım şimdi ilanın tamamını
-
2158,14 @zweig
-
@zweig 2158,14