Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor
-
@rlg teşekkür ederim
-
83.8 le eskişehir olmaz mi
-
En son alınanların listesinde taban puan sıralaması bazı şehirlerde boş bunun sebebi nedir
-
merhabalar hocam benim puanım 72,9 mardin istiyorum olur mu sizce
@Antimülakat -
@pelin olur gibi hocam, sonuçta kyk çok istenen bir kurum değil.
-
@hgrotius geçen senenin listesine baktım epey yüksek puanlar mardinin taban puanını yazmamışlar
-
@pelin yinede mutlaka terchinizi yapın sonradan pişman olmazsınız.
-
-
Her lisans mezunu basvurabiliyor.en kuytu yer 80 in altına inmez diye dusunuyorum
-
@hgrotius hocam ne ettiniz, min. 78'leri gördü. Geçtiğimiz yıl taban puanlarından hareket ederseniz pek o puanlara inmediğini görürsünüz.
-
@Antimülakat hocam gecmiş yılların mülakat soruları ile ilgili bir çalışmanız olursa çok sevinirim
-
@Antimülakat ben bu sayfanın hazırladığı listeden son alımlara baktım Giresun 70 le kapatmış 77-76 puanlarda var
-
@Antimülakat eş durumu tayini hakkında bilginiz var mı sözleşmeli olduğu için eş durumunda da tayin isteyemiyorsun diyorlar böyle birşey var mı arkadaşlar çalışan var mı kyk da bilgi verebilecek?
-
@eylul hocam puanları gruplardan bulduk, içerisinde muhakkak yanlışlar vardır, metinde de bunu belirttik. Giresun için 78 küsur yazanlar da vardı ama bir tanesi 70'le bende mülakata kaldım deyince mecbur onu belirttik.
-
@E_nsar hocam o kadar katı bir uygulama olmasa da, biraz daha zor. Adaylık sürecinde özellikle zor ama talebinizde ısrarcı olur ve şartları biraz zorlarsanız tayin gerçekleşir.
-
83.8 le eskisehir olur mu dostum @Antimülakat
-
@piqou bu soruların cevabını vermek neredeyse imkansız hocam. Hele ki bir de 4001'i ilgilendiren bir atama için, her şey olabilir yanlış yönlendirmek istemem.
-
Anladım çok teşekkürler peki hep 4001 den bahsediyoruz ya bu önceki alımlar da yine 4001 le olmadı mı? @Antimülakat öğretmen atamaları olacak az kaldı, guy alımı falan var ne bilelim tabi il seçimi de önemli ama bide sözleşmeli bir alım KYK 80 altına biraz olsun inmez mi 78 gibi ?
-
@E_nsar iner hocam, 78 puan KYK için çok düşük puan değil, doğru il tercihi yapmak önemli. İl tercihini tutturursanız gelebileceğini düşünüyorum.
-
@Antimülakat
Hocam ucretli ögretmenlikteki seneler hizmet puani olarak ptt ya da gumruk ya da diger memurluk alimlarinda yerlesme sonucunda hesaba katilir mi hizmet puani birlestirmesi olur mu ?