Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor
-
@rlg yok olmaz, her kurumun ayrı puanlama sistemi vardır. Bir kurumda aldığınız puan diğer kurumu bağlamaz.
-
İşe başladıktan sonra askere gitmek kurum için sıkıntı olur mı yoksa haklarım korunuyor mu? Döndüğümde yerimde başkası olsun istemem
Yükselme durumu nasıl acaba şeflik müdür yard...
Maaşlara nasıl yansıyor yükselme durumundaBunlar hep kafamdaki sorular
-
@Antimülakat hocam basvuru yaparken ogrenim durum belgesi istiyorlar da neyi belgeleyecegiz. Anlanadim
-
@mikiteryan diploma hocam.
-
@Antimülakat hocam 80 nin altında kapatır dediginiz yerler var mı acaba
-
@elisa hocam puan konusunda fikir beyan etmiyorum. Bilmeme de maalesef pek ihtimalde yok.
-
@pelin geçen senenin listesi nerede var,linkini atabilir misiniz
-
@Antimülakat Hocam linkini verebilir misin,bulamıyorum hazırladığınız listeyi
-
@SİNEM Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor içinde söyledi:
@Antimülakat hocam puanım 83 küsür. 15 kişilik malatya kontenjanı veya 21 kişilik erzincan kontejanı yazmayı düşünüyorum.weya maraş.ama kontenjan fazla olan yerlerde yığılma olur mu tereddütteyim.sizce puanımın yeterli olma ihtimali nedir?
Bugün 15 kişilik malatya bayan alımına 84.5 ile basvurumu ben yaptım inş gelir sizin de olabilir
-
@pelin o listeyi ben bulamadım bir türlü yollama şansınız var mı hocam
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Bilgisayar Mühendisiyim Uşak ili için 85 puanla erkek kadrosuna başvurmak istiyorum. Dil puanımda mevcut. Bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim.
Kamuda sözleşmeli programcı, çözümleyici veya mühendis ilanları çıktığında buradan istifa edip başvuru yapma şansım var mı? Yoksa başvuru için 1 yıl beklemek mi gerekiyor?
-
@rmazandavulcusu o kadrolu memurlukta var hocam burda yok, istifa akabinde süre 6 aydır , eğer istifa etmiş sayılırsanız bir yıldır ikisi çok farklı kavramlar ve bu kadro için uygulanmaz.
-
@aliveli hocam sözleşmeliden sözleşmeliye geçişlerde bir yıl beklemek gerekiyor diye bir duyum var. Siz emin misiniz sorun olmadığına ?
-
@rmazandavulcusu bu konuyu düzenleyen mevzuat vs yok ki sadece dediğiniz konu 657 sayılı dmk da var.
-
@aliveli özelden yazdım hocam
-
@aliveli hocam kyk dan ptt ye geçişte sıkıntı olur mu
-
http://www.tercihiniyap.net/kyk-yurt-yonetim-memuru-taban-puanlari-2016 . Arkadaşlar link burada, tablo en altta yer almakta.
-
@kamucukız hocam genellikle sorun olmuyor birebir aynı kadro olmadığı için aslında mevzuatta engel var ama uygulamada bu oldukça gevşetilmiş
-
@aliveli hocam mevzuatta da engel yokmuş. Ünvan değişikliği olursa bir yıl beklemek gerekmiyormuş.
http://www.dpb.gov.tr/tr-tr/mevzuat
bu linkten sözleşmeli personel mevzuatına bakarsanız açıkça yazıyor.
-
@rmazandavulcusu arkadasim ise girmeden istifa etmeyi düşünüyorsun. Sizin gibiler yuzunden millet açikta kaliyor istifa etceksen niye milletin hakkina giriyorsun. Muhendissen muhendis kadrosuna basvur. Haa yok muhendislige basvurmicam diyosan illa kyk diyosan istifa etmiceksin arkadasim. Bi bitmediniz yeter ya.