Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor
-
@ebrocn hocam biz de brüt maaş olarak yazdık. Sanırım 1900 civarı net maaş çıkıyor ortaya. Biraz düşük geldi bize de bir piyasa araştırması yapalım.
-
yurt yönetim memuru arkadaşımla konuştum kendisi bir önceki alımda girdi evli eşi çalışmıyor bu ay 2300 elime geçti dedi bilmiyorum nöbet parası var mı yok mu 2158 brüt işini sordum yok öyle bir durum dedi..
-
@totti geçen yıl giren bir tanıdığımızda 2.200 tl aldığını söylemişti, bu sene 2.300 tl olmuştur. Bir bakalım bu nerden kaynaklanıyor.
-
Hocam başlıga başvuruları filan eklesek mı? Yoksa ben mobil olduğum için mı goremiyorum
-
@totti eş durumu hakkında bilginiz var mı eşi çalışıyor sa tayin durumu nasıl oluyor?
-
herkese merhaba benim puanım 76,5 kilis gelme ihtimali var mı sizce
-
Benim puan 82 gelmeyecegini dusunuyrm 76 zor bence ins gonlunuzce olur
-
@Antimülakat hocam puanım 83 küsür. 15 kişilik malatya kontenjanı veya 21 kişilik erzincan kontejanı yazmayı düşünüyorum.weya maraş.ama kontenjan fazla olan yerlerde yığılma olur mu tereddütteyim.sizce puanımın yeterli olma ihtimali nedir?
-
@E_nsar Sözleşmelilerde eş durumu zor oluyor ama kyk hakkında fikrim yok
-
@SİNEM genel durumu gözettiğimizde geçmiş dönemlerle ilgili sıkıntı çıkmaz hocam ama tercihinizi etkilemek istemem.
-
@Antimülakat hocam araştırma aşamasındayım.etkileme olmaz gönül rahatlığıyla samimi düşüncelerinizi söyleyeblirsiniz.puan kritik çunku
-
@SİNEM onun için fikir beyan etmek istemiyorum. Benim söylediğim il gelmeyip, diğer ile puan yetince bizde vicdan azabı duyuyoruz. Bu tercihi sana bırakıyorum, hakkında hayırlısı olsun, puanın çok kötü değil bunu söyleyeyim.
-
@Antimülakat teşekkurler, herkes için hayırlısı olsn
-
@Antimülakat hocam size bir sorum olacaktı kyk da çalışmaya başladık diyelim daha sonra gelmesi beklenen ptt ve gümrük ilanları geldiğinde bunlara başvurabilir miyiz istifa edip ptt veya gümrüğe geçebilir miyiz?
-
arkadaşlar 80.634 ile osmaniye gelir mi acaba
-
@kamucukız hocam ptt için bilemiyorum ama, gümrük alımlarında ise 657 olduğu için geçmeniz de bir mani yok. İstifa etme şeklinde olmasa bile geçişiniz sağlanır, yüksek ihtimalle de istifa şeklinde olur.
-
@Antimülakat teşekkür ederim hocam cevabınız için.
-
Arkadaşlar başvurusunu yapabilen var mı? Giriş yapamıyorum
-
Arkadaşlar cehaletimi mazur görün ben normalda alandan sınava girdim ama ilanların kıtlığı gibi problemlerden ötürü bu ilana yönelmeyi düşünüyorum eğer ki olur da başlarsam a grubu kadroya geçiş gibi problemler karşıma çıkar mı
-
@adayadayadayı
Cikmaz hocam niye ciksin yapin basvurunuzu.A gurubu kadrolu olunca sorun yok.