Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor
-
KYK 1044 personel alıyor hayırlı uğurlu olsun efenim
-
@aliveli tam ben yazacaktım şartlar maaş vs. hakkında bilgi var mı acaba
-
@SosyalMühendis var hocam yazı falan yazcaz
-
2158 tl maaş
-
641 kadın, 443 erkek. 4 katı ile mülakat sınavı. Bu ilanda guy'un üstüne bal kaymak oldu sanki
-
2017 KYK Yurt Yönetim Personel Maaşı: 2150 TL civarındadır.
-
@totti 2017 kyk yeni başlayan memur maaşı 2200 diye biliyorum hocam, sen tam emin misin ?
-
@aliveli ilan linki atabilir misiniz.ben göremedim
-
-
@aliveli hocam ilanda yazıyor
-
Haftasonu ve gece nöbetleri olabiliyor ama gece nöbetlerinde belli bir saatten sonra uyuyabiliyorsun. Haftasonu olan nöbetleri biriktirip kullanabileceğin gibi, o haftaiçinde de kullanabiliyorsun.
-
-
Geçmiş yıllarda çıkan mülakat soruları var mıydı elimizde bilemedim de, bunda da soru çekme olayı vardı sanırım. Bir de geçen yıl yine çok fazla paylaşım olmamıştı. Bu b kadro mülakatları soru paylaşımı çok kısır oluyor.
-
@aliveli teşekkür ederim hocam sağ olun
-
Maaş geçen yıla göre daha mı az yoksa bana mı öyle geliyor ?
-
maaşları düşük ama yükselme şansınız oldukça iyi, yurt müdürlüğü vs gibi bir kadroya geçmek zor değil ilerde.
-
@Antimülakat gümrük ve PTT açıklasa keşke biraz daha düşerdi Kyk alımı. Bir haber yok mu gümrükten bilginiz var mı
-
@aliveli hocam buraya başvuranlar ve göreve başlıyanlar daha sonra aynı kpss puanı ile merkezi atamaya başvurabiliyor di mi ?
-
Bir arkadaşım girmişti.. Soru çekiliyormuş dediğiniz gibi.. Sorularda zamanaşımı ile hak düşürücü süre arasındaki fark nedir? Orhan pamuk nobel edebiyat ödülünü hangi kitapla almıştır ve konuşmasında neyden bahsetmiştir..bu ikisini hatırlıyprum bir tane daha vardı ama aklıma gelmedi.. Birde ikametgahı yzaksa sıcak bakmıyorlarmış
-
@bonus hocam referandum sonrası denildi, daha öncesinde açıklanma ihtimali çok düşük.