GUY ŞANLIURFA
-
ray malipalitiko ray şalimalitiko loy loylom
-
@yyy istanbula kayıcam yavaştan artık bezdim
-
@paaschegibiruh yüksek puanlar urfadaysa biz daha güzel olan gaziantepi mi yazsak? Ben urfadan çok istiyorm antepi ama bana orayı yüksek puanlılar yazar gibi geliodu ama doğru düzgün antep yazan yok
-
Arkadaslar şaka gibisiniz burda bikaç kişi bu puanla yazdım deyince niye korkuyorsunuz 425 kisi girecek sinava burdaki bikac kisi degil her il icin yuksek ve dusuk puanlilar elbet yazacak içinizden ne geciyorsa onu yazın sonra pişman olmayın karar sizin olsun hiçbir zaman ne anket ne de yorumlar gerçeği yansitmaz gerçek olan tek bir şey var oda son sınav da da ah vah eden çok oldu Allah yardımcımız olsun dikkat edin aldanmayin karar sizin olsun iyi düşünün başarılar.
-
@Umutlu-bekleyiş orası öyle ama önümde 12 bin kişi var bu forumda bile o kadar yüksek puanlı urfa yazıyosa o 12 bin içinden bnden yüksek yazan 425 kişi çıkmaz mı diyor insan. Neyse kısmet ya amaan bıktım
-
Hocam sen ilk defa giriyorsun galiba sınava 12 bin kişi ne demek ya sıralama ile almıyorlar puan ile alıyorlar herkes bi yer yazıyor ki yeri geliyor 73 yeri geliyor 80 ile kapatan iller oluyor yanlis düşünme ben 8 kişilik Siirt alımında sınava girdim siralamam 7 bindi ee 40 kişi sınava girdi nerde bunun dogrulugu ayni sekilde urfa için de girdim mulakat tan elendim istanbulda yine elendim bu yüzden yanlış düşünmeyin karar sizin olsun diyorum dikkat edin yinede saygı duyarım
-
Arkadaşlar bende 84 ile yazıyorum ama bakmayın. Urfa 77 78 leri bulur. Diğer arkadaşında dediği gibi 425 kişi urfa için sınava girecek. Bunu da unutmayın. Ama yine son kararı verecek olan sizlersiniz.
Son başvuru keşke yarın olsaydıda herkes sürekli il değiştirmekten kurtulsaydi -
Ben burda kimseye yalan söyler doğru söyler demiyorum sadece ikaz ediyorum hiç görmediniz mi adam istanbula 0.01 ile giremedi niye biliyor musun anket spekülasyon yorumlar korku ile o kadar pişman olanlar oldu ki Allah kimseye yasatmasin bu yüzden diyorum ölçun bicin tartin içinizden geçeni yazın ki Allah göstermesin ters bişey olsa bu kadar ağır gelmez gönül ister ki hepimiz kazanalim
-
@Umutlu-bekleyiş hayırlısı neyse o olsun. İlk girişim olcak olursa, ve şu süreçte çok yıprandm. Aylarca guy ilanı bekledm derse odaklanamdım ilan geldi şehir seçemiyorum şaka gibi. Olsun bitsin artık yetti
-
@yyy amin inşallah sinava girebilir ve kazaniriz
-
Arkadaşlar her il için muhakkak 90 puanla başvuru yapanlarda olacak. 85 üstü puanla başvuru yapanlarda, 80 üstü puanla da. Ama sonuç olarak çoğu il 80 puanın altında kalacak. Kaldı ki, burada bir çok il 74-77 arasında kalacak. Kaldı ki bir kaç ilde 72-74 arasında kalacak. Bu kadar karamsar olmayın, hangi ilse önceliğiniz yazın gelsin dostlar.
-
@Umutlu-bekleyiş sana katılıyorum ve seni destekliorum doğruları konuşuorsun. Ben birçok kişiyle konuştm ama kimse benim fikrimi değiştiremez neyse o. Sizlerde kararlı olun
-
@tugba kurum sınavına iyi hazırlanmadın belki. kim bilir?
-
@cigdem okadar puani aldim oturdum bekliyorum inanirmisin !!!
-
@tugba O kadar puan derken
-
Arkadaşlar inanmayın 80 üstü yazanların %90 ı yalan bir insan memleketi olmadıkça 84-85 ile asla Urfa yazmaz bence o kadar güzel il varken. 77-78-79 puanlıların son şansı Urfa o yüzden sahtekarlıkla kazanma peşindeler. 424 tane 80 üstü yazan görmedikçe 79 a umut vardır
-
Arkadaslar urfa zaten yuksek kapatmaz cevresindeki illerde hep alim var puani yuksek olanlar urfayi secmez demeyin sececek olanlar var benim bildiklerim twiterdan facesten ayrica 50 60 kisi seksen ustu yazsa bile yukselmez yani sonucta 425 kisi girecek sinava
-
@O'connor 80 ustu
-
Yılın en çok konuşulan illerinden biri olan Şanlıurfa' yı yazdık bakalım hayırlısı
-
@salvatore Hayırlısı olsun hakkında.