BURSA GUY
-
@sradaninsan 85 hocam.
-
son mülakatta elendiğim yer..daha da uğramam. sizin olsun.hayrını görün gençler. puan 82+
-
@sradaninsan 82.03
-
Mülakat olayı nasıl oluyor..Ankara'da oluyoruz mülakatı değil mi ?
-
@sradaninsan 80 üstü kapatacak galiba yazanları çoğu yüksek 82 ye gelme ihtimali nedir acaba
-
@omer mulakat nereyi secersen sec ankarada kacla kapatir Allah bilir gib baskani dahi bilmez tahmin diyorsan en yuksek 81 gececegini tahmin etmiyorum kisisel tahminim 78 ya da 79
-
Bursa guy başlığı değil sanki ankara guy başlığı bu nedir 83 aşağıda puan yok
-
Puan:79, bursa mı? Antalya Mı? Hangisinin gelme ihtimali var
-
@iyimser16 ikiside at başı gider.Bunu kestiremez kimse,hangisinin daha düşük kapayacağını.
-
@Kutyler ya da iki il üzerinde çok spekülasyon döndüğü için en düşük kapatan iller de olabilir
-
@Hannibal Herşey mümkün hocam.Manipülasyon had safhada
-
@maliyeci123 bu gidişle yüksek kapatacak gibi duruyo
-
Bursa bu kadar çok konuşulursa billin ki düşük kapatır. Her sene aynı hikaye aldanmayın çok konuşuluyor olmasına bence düşük kapatacak illerden biri çevresine göre
-
Sanki Ankara'dan kaçanlar buraya gelmiş gibi ama bencede cogu il gibi burasida düşük kapatacak her sene dilleniyor yok şöyle yok böyle kapatır bi bakiyoruz yetmişli puanlar.
-
istanbul ve ankaranın olması bursa denklemini bozuyor, ankara alımının az olması bursayı çok düşürmeyecektir kşisel kanaatim
-
@sradaninsan çok düşürmeycektir derken ne demek istedin tahmini ne olur 80 üstü mü kapatır
-
@omer hocam bilemiyorum daha önceki sayfa da TAHMİNİMİ yazmıştım 77-81 arası 81 i geçmesi büyük sürpriz olur benim adıma,bakın bu en yüksek tahmin bu puanla kapatır demiyorum
-
@sradaninsan puanlar hep yüksek sakarya bile yazılanlara göre 80 üstü kapatıyo çok abartı rakamlar inşallah o kadar olmaz
-
@omer forumları yüksek puanlılar takip eder,yazan üç yüz beş yüz kişi hadi bin kişi sürekli yazanlardan söz ediyorum fakat on bin kişi tercih edecek iki ya da üç il 80 üstü kapatacak işte hangi iller sorun burda
-
@sradaninsan ankara kesin yüksek kapatır onda herkes hemfikir izmire de talep çok onun dışında 80 üstü bilemiyorum bursa olabilir mi acaba