BURSA GUY
-
@aylin 82.42 ucu ucuna girdim yani listeye
-
Emin olamadıkları mı yanlış sayınca 85 oluyor gibi ama bakalım
-
@elainebenes sıralaman kaçtı kpss de ?
-
Benim de 87-90 civarı gibi ama belli de olmaz bakalım
-
sanırsam benim de 87 90 arası olcak
-
diğer sayfalardan bursa grubunu görseler taşlarlar bizi yemin ediyorum bnm de 8 yalnış 1 muallak var şuan için kalanlar doğru gibi
-
@ShankS 5000 lerde
-
:):):):):)
-
ben elendim ozaman size mülakatta başarılar
-
bende bursacıyım. forumdaki cevaplara göre baktım 80 doğrum var. buradakiler baya iyi yapmış. kısmetten ötesi yok varsa nasibimizde mülakatlarda görüşürüz.
-
Bisey sorcam burdaki arkadaslar neye gore hesapladi netleri? Hocalar bile mutabık degil bazi sorularda. Ben de cok iyi dusunursem 12 yanlis cikiyor. Ama oyle olmuyo iste muallaktaki butun sorulari yanlis sayarsam da 82 dogrum var. O yuzden emin konusmayin bence karsinizda ki kurum gib bi aciklarlar 80 i anca gorursunuz temkinli olmak sart. Ayrica diger arkadaslar da umitsizlige dusmesin 200 kisi kalacak mulakata yazan surda 3 5 kisi
-
müteselsil borçluluk sorusunu hatırlayan var mı
-
@TugayÇ hocam ne biyim stres oldum ya kime sorsak kötü diyodu şimdi soruyosun maşallah herkes 80 hatta 85 üstü doğrum var diyor haliyle korkuyor insan hem kötü geçti diyolar hem 85 üstü pardon ama 100 mü alınca iyi geçmiş olacaktı anlamadım ben bu işi birinden biri sallamasyon ama stres yaratıyor işte
-
@guyman kardesim elbette vardir 80 85 hatta 100 bile yapan ama genel olarak cok sıkıntılı sorular vardi gecen sene kurumdan 93 yapan birisi bu sene 70 garantim var diyor. Kesin sonuclar aciklanana kadar kimseye itibar etmeyin bolca dua edin
-
Ben listedeyim arkadaşlar sizde durum ne Kazanan arkadaşlara mülakatta başarılar şimdiden şahsen gümrük müfettiş yardımcılığı mülakatı önce olursa ( 6 aydır mülakat tarihinin açıklanmasını bekliyorum malesef) bu mülakata katılmayacağım böylece az da olsa sizin şansınız artar.
-
cenaze evinde tef çalınmaz kimse buralarda mutluluğunu bir süre yüksek dozlarda yaşamasın
-
evvet arkadaşlar puanlar açıklanmış
-
@ucanizmirli tebrik ederim. 89 benim de
-
@Blancpain eyvallah ben de seni tebrik ederim
-