ANTALYAGUY
-
@tuntirikos Amin hocam.Bu son olsun artık
-
@tuntirikos nerelisiniz? Daha önce hangi illeri seçtiniz?
-
@83istanbul Tekirdağ, Muğla ve İstanbul için girdim. izmirliyim hocam.
-
@tuntirikos İzmirli siniz izmiri neden düşünmüyorsunuz
-
@tuntirikos puanınız kaç bilmiyorum ama memleketinizi düşünün hocam. Birde mülakatlada böyle deneyin. Eminim lehinize olacak.
-
86,2 hocam puanım, izmirliyim ancak neredeyse yirmi yıldır istanbulda ikamet ediyorum, son guyda o yüzden istanbul yazdım ki şansım artsın ama olmadı, antalya da tamamen kardeşim ve iki kuzenim orada diye cazip geliyor, zaten henüz düşünme aşamasındayım tekirdağ ve izmir güçlü alternatifler, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
-
89la bende varım tabi mülakat açıklanmazsa
-
81.3 Antalya yazcm inş gelir
-
sgk açıklanmazsa 93 puanla antalya'dayım.
-
inş acıklnr
-
@83istanbul ANTALYAGUY içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc sizde son günlere kadar bekliceksiniz demi başvuru için?
bekleticem dostum ben şu 15 günlük süreçten umutluyum
-
78le Antalya düşünüyorum bende
-
İstanbul antalya arası kararsızım ama sanırım antalya yazacağım. Çalışmalarım boşa gitmez umarım. Puanım 79.9
-
@esot92 keşke bende düşünebilsem
-
@Obra bnmde 79 ve bnde istanbul antalya arasında gidip geliyorum, istanbul yazarım antalyada 78"e fln düşerse çok üzülürüm, ne zor işmiş arkadaş
-
@iyimser16 aynı git geli yaşıyoruz. İstanbul da antalya da öyle düşük kapatacak iller değiller. Ama başka bir yeri de istemiyorum.
-
@Obra 79"a istanbul %90 gelir gbi de istanbulda kurum sınavı hep en yüksek kapatan il oradan biraz çekingem var, bide İstanbulun yaşam zorlukları ortada, ama antalyada çok sürprizlere gebe bi il şu son 2 sınavdaki puanlarındaki oynaklıklara bakınca çok gelgit içindeyim
-
@iyimser16 79 a İstanbul'un gelmesi çok iyimser
-
80.9 antalya antep arası gidip geliyorum
-
@Kutyler istanbul yüzde 100 gelir. Sıralamam 9 bin. Önümdeki iki kişiden biri istanbulu mu yazacak 30 farklı il 5 büyükşehir varken. İstanbul 78'e kadar iner bence.