ANTALYAGUY
-
Antalyayi düşünenleri puanları ile görelim.
-
Ben 83.5 ile düşünüyorum.Ama kesin değil.
-
Hayırdır hocam fikrinizi degistiren ney bn antalya yazıyorum ins 83.9
-
89 antalya,sgk açıklanırda kazanırsam başvurmucam
-
Doğduğum yaşadığım olan yere 88.5 ile basvuracam inşallah
-
Ve Antalya şampiyonlar ligi ins hepimizin gönlüne göre olur arkadaşlar;)
-
@hulyayasar yaa Antalyanin kurum sınavı yüksek kapatır diye endişeliyim.
-
84.7 bende kurum sınavından korkuyorum. Sürekli 87-88leri görünce ilden bile şüphe duyduğum anlar oluyor b
-
@Sipsilimarpuc sizde son günlere kadar bekliceksiniz demi başvuru için?
-
@83istanbul aynen con vaynen kardeşim sonuna kadar sana katılıyorum.Ama hiç birsey nasibin önüne geçmez nasibimizde varsa olur.
-
82,8 ile yazmayı düşünüyorum ama şimdi ben de bi korktum açıkçası
-
Bi önceki alımda mülakatindan elendim yine yazmak ıstiyorum ama sütten ağzım yandi bi kere. O yuzden kararsizim 83.5 ile
-
Yazam mı 78 ile Antalya'yı
-
86,2 ile yazmayı düşünüyorum, yazılısını geçersem 4. guy mülakatım olacak, Allah nasip eder bu defa inşallah.
-
@tuntirikos yazma yazma 88 ile kapatacak
-
@Kutyler ehhe Tecrübeliyim bu konuda dostum, 2014den beri giriyorum guy sınavlarına, puan konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum
-
@tuntirikos takılıyorum Ben senden eskiyim.Durum kritik manipülasyon da yok değil
-
Her il tercihleri döneminde olduğu gibi malesef, keşke sistem hakkaniyetli bi şekilde düzenlenip bunların olması engellense, senin kaçıncı oluyor dostum, inşallah daha fazla eskimeden, daha da eski olmadan bu kez atanırız
-
@tuntirikos inşallah hocam.2013 ten beri benim.Artık sıkılmadık değil.
-
@Kutyler Çok yıpratıcı bi süreç dostum bilmez miyim, bırakılmıyor da o kadar emek var diye, ama sabrın sonunda nasibimizi alacağımıza inancım tam, Allah herkese hayırlısı neyse onu nasip etsin.