İZMİR GUY
-
@işsiztarzan arkadaşım geçen senede Aydın egede tekti 79a anca yaklaştı. Lütfen abartmayalım milletin motivasyonunu düşürmeyelim..
-
evet az çok anlaşıldı izmir'in en yüksek kapayan il olacağı.. kafamızda birşeyler şekillendi en azından, sağolun dürüst cevaplarınız için
-
Ödemiş, tire yada selçuklu olup bunlardan birini ilk tercihine yazacak arkadaşlar var mı acaba?
-
@Merve90 ödemişliyim izmiri tercih edersem ilk tercihim ödemiş olacak
-
@ucanizmirli bende karar veremedim bi türlü ilk sıraya ne koysam diye. Ödemiş nasıldır hiç gitmedim. Var mı hiç çalışan arkadaşın?
-
@Merve90 çalışan arkadaşım yok ama merkezden sonra en büyük ilçesi. iş yükünün hafif olacağını sanmıyorum
-
@ucanizmirli evet nüfus 130 bin gösteriyor. İnşallah gelirse birde geçersek sınavı çalışırız. İş hafif oluncada zaman geçmiyormuş Senin puan kaç?
-
@Merve90 85,2 snn?
-
@Merve90 ödemiş ovası. İzmir'in diğer ilçelerinden biraz farklı bir durumu var, öncelikle denize kıyısı olmayan ilçelerinden, bir de ova olması insanları farklı bir geçim kaynağına itmiş. Onlarda kendilerini tarım ve ticarete ağırlık vermekte bulmuş. İnanılmaz güzel bir pazar kuruluyor hafta sonu, gez gez bitmez. Bir de her çeşit ekmeğin yapıldığı meşhur mu meşhur bir fırını var. Hangi tahıldan istersen onun ekmeği mevcut.
-
@Antimülakat türkiyenin en büyük pazarı derler. yazın da parka oturup kar helvası yenir
-
@ucanizmirli 82.5 benimde.
-
@Merve90 gelir izmir ya hiç sıkıntı olmaz
-
@ucanizmirli aynen inşallah. Önemli olan kurum zaten. Çok yükselmesin yeter
-
@Antimülakat şuan gidesim geldi İlk tercih olacak çok yüksek ihtimal ama mülakatı geçersek vermeyebilirler diye düşünüyorum. Merkez olması beni biraz korkutuyor
-
Arkadaşlar ben istanbulda yaşıyorum fakat gel gelelim kalabalıktan, trafikten bunaldık artık dolayısıyla izmiri yazacağım, en azından daha sakin ve güzel bir şehirde yaşarız. İstanbul insanda ne sağlık ne huzur bırakıyor. Eminin benim gibi düşünen pek çok arkadaş da İzmiri yazacaktır, 2016 nın ilk büyük alımı olması ve 2016 kpss nin puanları görece yüksek kapatması nedeniyle izmirin yüksek kapatacağını düşünüyorum ama ne kadar yüksek kapatır belirsiz dolayısıyla 85,66 puan 2450 sıralamamla çekiniyorum açıkçası ve asla algı yaratmaya çalışmıyorum
-
@samuelson yaa kardeşim bu puana çekinme direk İzmir yaz % 99 gelir.%1 ihtimale de kaza veya guy tarihinde bir ilk olarak adın tarihe geçer.
-
@samuelson guy sınavının sıralamayla uzaktan yakından alakası olmadığını geçmiş yıl puanlarına bakarsanız çok net kavrayabilirsiniz bence. Eğer dediğiniz gibi olsaydı bu sınav 85lerin altına hiç bir zaman inmezdi. Bu senenin farklı hiç bir yanı yok puanların yükselmesi dışında. Her sene en yüksek alımı yapan sınav budur ve her kpssye girmiş olup 90 alanıda 70 alanıda bu sınava başvurur. Daha yüksek bir sınava girip kazanmış olsada hiç bir sene sınavların süreçleri guy alımı olmadan önce tamamlanmadı çünkü( 2013 senesi hariç). O yüzden belki 1 yada 1.5 puan yükselebilir iller ama daha fazla kesinlikle değil. Şimdi siz gelip 85 puanla kafamda soru işaretleri var deyince biraz komik oluyor..
-
@samuelson kardeşim 85 küsür puan almışsın belli ki zeka problemin yok. şu soruyu sorman sence mantıklı mı. Guy tarihinde 85 ile kapatan il var mı hiç bakmadın mı? buraya resmen spekülasyon yaratmaya gelmişsin
-
Fazla endişeye gerek yok arkadaşlar.Tamam belki İzmirin Batı Egede tek il olması bu şehre rağbeti artırabilir ama geçmiş yıl taban puan verileri apaçık ortada.En fazla kapatacağı 80,5-81 arası.Puanı minimum 81 olanlar daha fazla vakit kaybetmeden ders çalışmaya başlasınlar yoksa kurum sınavında başları çok ağrır.
-
@Merve90 tercihinizde ilk sırada ise izmir ili için sıralamaniz iyi ise onların elinde olan bir şey değil, mecbur verirler.