İSTANBUL GUY
-
@dextermorgan hocam dediğiniz ortalama olayı mhuyda oldu,o ortalamaya göre il seçildi.Guyda sadece liste yayınlanıyor.
-
Puana baksalardı Muğla'dan ilk 50 de olup elenmezdim
-
@niloya ilanda değerlendirme kısmında öyle yazıyor ben oradan okudum giriş sınavı puanı diye baslayan kısım
-
.........
-
@davetsiz İSTANBUL GUY içinde söyledi:
@pozitifdışsallık
akşama size geçen seneki mülakat anımı ayrıntılı anlatayım belki faydası olurşurada anlattım : http://forum.tercihiniyap.net/topic/1337/gelir-uzman-yardımcılığı-guy-mülakat-süreci-2017/42?page=3
-
@davetsiz adamsın
-
@Memnun-Kaygısız ne saçmalıyorsun ya girdiğin sınavın değerlendirme kısmını bir kere oku öyle yaz burada , şehir efsanelerinden bahsetme
-
@dextermorgan maalesef böyle arkadaşlar da sınavı kazanıyor hocam,sınav duyurusunu okumaktan aciz,sonra gelip guy sayfasında insanları irite edice yorumlarda bulunuyor.
-
@dextermorgan mülakat puanlaması tamamen bağımsız yapılıyor, mülakattan 70 üstü puan alanlar başarı sırasına konuluyor. kurum puanı ve mülakat ortalaması ilçe seçiminde önemli oluyor
-
.........
-
@holywind ailem ankara kardesim istanbulu begenip begenmemekle ne alaka korkup salaklik yapip ankara yazmadim bu kadar yani simdi istanbulda kiz basima ev ararim kaxanirsam tabi
-
Arkadaşlar bu ili bilerek ve isteyerek tercih ettik. kimse zorla yazdırmadı. o yüzden keşke şurayı yazsaydım olayları çok saçma. kpss 82.6 kurum 85 Muğlalıyım ve bilerek isteyerek İstanbul yazdım. Tekrardan herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Bnce arkadaşlar biraz haksızsınız.Bu guy alım sistemi değişmeli.Çok yanıltıyolar insanları.Ankara bana göre çok çarpıtıldı.90lık adamla 80lik adamın bi farkı yokmuş guy sınavında.Ankara milletin anlattığına göre en az 85lerde kapatırdı.Milli kütüphaneyi ortaya attılar,acayip çalışıyolar falan diye.Bunlar hep korkutmak içinmiş.İstanbulda guy maaşı erir gider.Kiralar pahalı görünüyo.Bu yaştan sonrada 3 4 kişi bi eve çıkılmaz bnim şahsi fikrim.Ankara yazmadığına çok pişman olan var buna bende dahilim.Dostla merak etmeyin Ankara guy yine alım yaparsa başvururuz şiödi daha tecrübeliyiz.Mülakattan elensem bile yine başvurcam.
-
İstanbul'da doğdum büyüdüm sayılır. İyi bir kpss puanım olsaydı inanın yazmazdım bu ili.Tercih zamanı Ankara ve İzmir konusunda büyük bir algı yapıldı.Milleti mağdur ettiler.
-
Kazanamayanlar benim puanimla ya da pismanligimla neden ilgilensin.ben 69 aldigimda ve arkadasim 86 aldiginda sevinip onun mulakati icin endiselenmistim.karakter meselesi.kiskanclik hastaliktir.nerde ne soleyecegime de ben karar veririm.seni hic ilgilendirmez.
-
@holywind benim dile getirdigim pismanlik ya da puanim kimsenin durumunu kotulestirmez ya da iyilestirmez haa cok kiskancsan da tahammul edemiyosan o da senin sorunun
-
@kzxp sanane kardesim istedigim seyden pisman olurum da dile de getiririm sen niye ilgileniyosun ki
-
açıklanma saatini bilen atiba da burda saygılar.
-
Ankara 85le kapatsa bn susardım.Yok işte 80le kapatmış abartmanın bi anlamı yokmuş.İnşallah 2017 puanım yeterse mali hizmetler guy tekrar Ankara için ne varsa başvurcam.