İSTANBUL GUY
-
@davetsiz son durum her an arrtiyor valla hocam sizde nasil sekseni astinizmi
-
Dostlar kültür yetenek için nasıl çalışıyosunuz?Bn tıkandım artık bi sayfa bile okuyamıyorum kazanamadım korkusu çok var.Guy beni mahvetti.Kültür yetenek için ne önerirsiniz hedeflerim yüksek ama olmuyo işte çalışamıyorum o korkuyla odaklanamıyorum.
-
@guyguy cografyayi elden birakma bu kisa donemde guzel bir calismayla fule yakin yaparsin tarihide duzgun bir nottan tekrar yapacaksin o biraz sansa artik ama cografyadan yuklenmeye bak
-
20 yanlis kesin var 2 de muallak iste 78 diyorum kendim için
-
@gmsmustafa hocam türkçe matematik ne önerirsin?Birde bunlara ne kadar bakmak lazım?
-
@guyguy bu saatten sonra matemtk ve turkce icin yapcak bir sey yok hocam sorular daha cok mantiga dondugu icin mantik gucunu artiracak sorular cozmek lazim o da zor yetismez yani..
-
Ortada gezen sonuçlara baktım 82 doğrum var ne olur bilinmez onlar hangi doğruları kabul eder bilemeyiz. Hakkımızda hayırlısı olsun .
-
@by123 İSTANBUL GUY içinde söyledi:
@davetsiz son durum her an arrtiyor valla hocam sizde nasil sekseni astinizmi
82 saydım ama bilmiyorum gib bu hiç belli olmaz sağı solu. hayırlısı artık
-
@davetsiz valla ben saibelileri suibelileri saydim 80im altina dustum
-
Gibi aradik bugun aciklanmasi zor gorunuyor dedi.
-
@duranvarlık nasıl zor aklım almıyor ya önceden gecesine açıkladıkları sınavda ne bok yiyorlarda zor geliyo 3 gündür açıklayamadılar
-
Bende şaibeli ve hatırlayamadıklarımı yanlış saydım 76-77 civarı ediyor çok sınırdayım inş düşük kapatır
-
@duranvarlık İSTANBUL GUY içinde söyledi:
Gibi aradik bugun aciklanmasi zor gorunuyor dedi.
ne zaman açıklarız bugün dediler ki ? var mı örneği..
-
@piqou aynı ben valla
-
arkadaşlar hazırmıyız?
son değerlendirmelere göre 82 net ve üzeri yapan var mı İstanbul için?
Hatta şöyle yapalım herkes aşağı yukarı alacağı puanı yazarsa bir tahmin daha kolay olur...
-
@wagner 82 uzeri zor hocam ya kendi acimdan hele kurum tamamen farkli cvp verirse hepten yanmisim ama insallah 82 olur ben hesaplarken kendi adima belirli sorular bile saibeli saydim. Oda cevap diretiyorlar diye tabi hatrlamadiklarim var iki soru onlaris yNlis saydim derken derken 80 inin altina dustum sizin nasil. Ben cooookkk korkuyorm bundan eminim.sadece
-
@atiba ben de aynı durumdayım
-
yeni bir başlık açtım. Guy tahminleri adlı. ordan herkesin tahminini başkaca laf kalabalığı olmadan görmesi için destek verirseniz az çok fikrimiz oluşur...
-
bu gidişle 70'i görecek herhalde
-
@gariban-guy 72 iyi