İSTANBUL GUY
- 

@martini istanbul antalyadan kurum sınavında daha yüksek kapatır bak gör sen  
 ben de garantiye almak istedim bu saatten sonra bir de gelir mi gelmez mi onu düşünmeyeyim dedim..
- 

@davetsiz 85 puan aldiğinizda kurum sinavina nasil hazirlandiniz. Gecmis yil sorulari çok tekrarlamismiydi. 
- 

@by123 tekrarlamış diyorlar.ben geçmiş yıllar sorularını tamamen bitiremeden zaten sınav gelmişti.benim için hepsi özgündü yani  
 ben bu seneki gibi kpss ye nasıl çalıştıysam aynı şekilde çalışmıştım sorudan ziyade konu tekrarı
- 

@davetsiz anladim bende konu agirlikli gidiyorum. Herkesin hakkinda hayirlisi bu saatten sonra. 
- 

84 puanla İstanbul yazanlardanım sayısına aldandık İzmir'den korktuk. İmeceye bakmaya başlıycam aslında hedefim kpss'ydi takvim sıkışıklığı bizi vurdu hakkımızda hayırlısı 
- 

79.7 puanla bende İstanbul yazdım artık gelirse kısmet  Çıkmış sınav sorularını çalışıyorum böyle sık sorulmuş soruları bir deftere yazıyorum. Konu eksiği gördüğüm yerde anında konuyu açıp çalışıyorum. Çıkmış sınav sorularını çalışıyorum böyle sık sorulmuş soruları bir deftere yazıyorum. Konu eksiği gördüğüm yerde anında konuyu açıp çalışıyorum.
- 

İstanbulda yaşıyor istanbulu sevmesem de yazdım bide 850 kişi faktörü tabi  
- 

Merhaba sonuçlar ne zaman açıklanır tahmininiz var mi 
- 

80.6 ile istanbul yazdım bende arkadaş çevrem orda üniversiteyi orda okudum ama kurum sınavından korkmuyor değilim herkese başarılar  
- 

85 le başvuruyu kaçırdım !!!  
- 

@Seigneur 18 günlük başvuruyu kaçırdın ?? 
- 

@Grimmjow benimde 80.661 istanbul 
- 

@davetsiz evet malesef  
- 

@yardımcı Çok merak ediyorum gerçekten kaçla kapatacak acaba 77 üstüne çıkmaz diye tahmin ediyorum ama yüksek puanlar yine istanbula toplanmış galiba 
- 

İstanbul için tahminim 78 
- 

bana göre de 79 
- 

Benimde tahminim 79 
- 

Benim 78.2  
- 

80,02 puanla ben de İstanbul yazdım arkadaşlar. inşallah küsürat mağduru olmam 
- 

79.52 ile bende yazdım istanbulu ama küsüratla kaçırmayız umarım 2014 yılında küsüratla kaçırmıştım seçtiğim ili çok kötü bi duygu bi daha o duyguyu yaşamak istemiyorum